Tulossa uusi täyteainehoito!

Syksyllä 2022 HAEQUEO-täyteaineperheemme laajentuu uudella valmisteella. HAEQUEO Sumia mahdollistaa kokonaisvaltaisen kasvojen piirteiden muokkaamisen, kohottamisen sekä muotoilun. Jopa 1,5 ml kokoinen ruisku, joka kattaa käsittelemään useita kasvojen eri osia.

Täyteainehoito-hinnat valmisteella HAEQUEO Sumia

Hoitajat:

-HAEQUEO Sumia 1 (1,5 ml) — ensimmäinen ruiske 379 €

  • HAEQUEO Sumia 1 (1,5 ml) — seuraavat ruiskeet saman vastaanoton aikana 279 €
Lääkärit:
-HAEQUEO Sumia 1 (1,5 ml) — ensimmäinen ruiske 439 €
  • HAEQUEO Sumia 1 (1,5 ml) — seuraavat ruiskeet saman vastaanoton aikana 339 €

Katso koko täyteainehoito-hinnastomme.

Katso myös Cityklinikan Instagram.

Miksi valita täyteainehoito ja HAEQUEO?

Hyaluronihappopohjaiset täyteaineet ovat yleistyneet ja kasvattaneet suosiotaan sekä sittemmin vakiinnuttaneet asemansa fillerimarkkinoilla aina 80-luvun loppupuolelta lähtien. Tänä päivänä hyaluronihappopohjaisuus onkin täysi prioriteetti täyteaineista puhuttaessa.

Erilaiset täyteainehoidot ovat jo hyvin pitkään kuuluneet suosituimpiin hoitoihimme Cityklinikalla eikä syyttä – niillä voidaan hoitaa hyvin laajalla skaalalla erilaisia kasvojen ja kehon ongelma-alueita sekä korostaa ja muokata kasvojen piirteitä suhteellisen edullisesti, ilman toipumisaikaa. Täyteainehoidot toimivat myös ennalta ehkäisevästi ja hoitavasti ihon ikääntymismuutoksia vastaan.

Tänä syksynä olemme kasvattaneet täyteainevalikoimaamme täysin uudella hyaluronihappopohjaisella, italialaisella valmisteella nimeltä HAEQUEO – yli kahden vuoden testailun sekä tutkimusten tuloksena syntyneellä, optimaalisen ja pitkäkestoisen esteettisen hoitotuloksen mahdollistavalla täyteaineella.

Olemme hyvin innoissamme tästä uudesta tulokkaasta, sillä HAEQUEO mahdollistaa todella monipuoliset täyteainehoidot ja paljon pysyvämmät hoitotulokset, kuin monilla muilla tunnetuilla täyteainevalmisteilla.

HAEQUEO tuotteena ja valmisteena on äärimmäisen laadukas. Ruiskut valmistetaan EU:n sisällä Italiassa erittäin korkeatasoisessa laboratoriossa, pitkällä kokemuksella ja se täyttää (tottakai) kaikki tarvittavat, tämän päivän laatuvaatimukset. Valmiste on ollut markkinoillla jo kymmenen vuoden ajan.

HAEQUEO käyttää samaa raaka-aine -tehdasta Japanissa, kuin koko maailman tunnetuin täyteainebrändi Juvéderm.

Nimenä HAEQUEO saattaa suomalaiseen korvaan kuulosta hieman haastavalta jäädä mieleen ja itse päättelin sen tulevan siitä, että HA on Hyaluronic acid ja EQUEO tarkoittaa tasoittamista. Itse nimeä makustellessani mieleeni tuli sana ’’hääyö’’, sillä Haequeo nopeasti puhuttuna kuulosti minusta hieman siltä. Tämä siis vinkkinä asiakkaille, meillä jo talon sisällä tunnistetaan brändi tästä sanasta. ????

HAEQUEO on valmistettu hyaluronihaposta. Valmisteesta ainutlaatuisen tekee sen innovatiivinen tuotantometodi, jossa tärkeimpänä seikkana on keskitytty täyteainegeelin erityiseen rakenteeseen (The Permeance™):

The Permeance™

Mahdollistaa tuotteen self levelling -ominaisuuden, joka mahdollistaa geelin leviämisen ihon kaikkiin välikerroksiin sekä tunkeutumaan pistoskohtaa ympäröiviin alueisiin, säilyttäen silti itsessään koossapitävyyden, sekä pitkäkestoisuuden.

Toisin, kuin monet muut täyteainevalmisteet, erityisen rakenteensa avulla geeli onnistuu leviämään myös ihon kaikkiin välikerroksiin sekä tunkeutumaan pistoskohtaa ympäröiviin alueisiin, säilyttäen silti itsessään koossapitävyyden, volyymin sekä pitkäkestoisuuden.

Valikoimaan koko täyteaine-tuoteperhe – eri ihon ja kehon alueille, erilaisiin toiveisiin

Klinikalle olemme valinneet HAEQUEOLTA tuoteperheen kolme eri valmistetta:

HAEQUEO Precishion on hyaluronihappogeeli ristisidoksella ja erityisesti suunniteltu monimutkaisempiin ja tarkempiin hoitoihin, jossa toivotaan pienempien yksityiskohtien muotoilua. Valmiste sopii todella hyvin myös vaikeammille alueille, johon toivotaan erityisen tarkkaa lopputulosta. Paras valmisteemme huulten muotoiluun!

  • HAEQUEO-täyteaineperheen kevyin valmiste soveltuu erinomaisesti esimerkiksi tarkkuutta vaativaan huulten täyttöön sekä muotoiluun.

HAEQUEO Extra (hyaluronihappogeeli ristisidoksella) on paras valinta silloin, kun hoidettavana ongelmana ovat keskisyvät sekä syvät ja vaikeat kasvojen rypyt ja juonteet.

Uusi täyteainehoito! Syksyllä 2022 HAEQUEO-täyteaineperheemme laajentuu uudella valmisteella. HAEQUEO Sumia mahdollistaa kokonaisvaltaisen kasvojen piirteiden muokkaamisen, kohottamisen sekä muotoilun. Jopa 1,5 ml kokoinen ruisku, joka kattaa käsittelemään useita kasvojen eri osia.

Täyteainehoito HAEQUEOLLA

Koska kasvojen ja kehon eri alueilla on usein erilaista hoitoa ja tuotteita vaativia ongelmakohtia, optimaalisen tuloksen aikaansaamiseksi nämä kolme valmistetta voidaan yhdistää samalla hoitokerralla, jotta saadaan aikaan täysin hoidettu ja viimeistelty lopputulos.

Haequeon kaltainen täyteainevalmiste on omiaan hoitamaan täyteaineilla perinteisimmin hoidettavia alueita, mutta se sopii erinomaisesti myös eri makroalueiden hoitoon, joita löytyy niin kasvoilta, kaulalta, dekolteelta sekä käsistä.