Karvanpoisto laserilla kokemuksia

Laserkarvanpoisto on suosittu toimenpide Cityklinikalla. Karvanpoisto kannattaa tehdä laserilla, jos karvat on tarkoitus poistaa pysyvästi. Instagramista ja TikTokista tunnettu sisällöntuottaja Nicola Ussher (@nicolaceciilia) kävi luonamme laserkarvanpoistossa. Lue hänen kokemuksiaan hoidosta ja katso video.

Laserkarvanpoistolla eroon karvoista pysyvästi

Karvanpoisto kannattaa tehdä laserilla, jos karvat on tarkoitus poistaa pysyvästi. Suosittelemme sarjahoitoa, esimerkiksi kolmen kerran sarjahoito. Nyt onkin siis oikea aika aloittaa kesään valmistautuminen!

Karvanpoisto laserilla sopii parhaiten vaaleaihoisille ihmisille, joiden ihokarvat ovat tummia. Aivan vaaleiden karvojen poistamiseen laser ei sovellu, koska laservalo sitoutuu karvojen pigmenttipartikkeleihin ja kykenee siten tuhoamaan karvatupen.

Kainaloista vaaleat karvat voidaan poistaa miraSmooth-laitteella.

Kokemuksia laserkarvanpoistosta

Nicola kävi luonamme ensimmäisessä laserkarvanpoistossa. Hänelle on tarkoitus tehdä sarjahoito. Näin hän kommentoi ensimmäistä kokemustaan:

”Reisien karvanpoisto ei sattunut juuri ollenkaan. Laite puhalsi kylmää ilmaa, joten oikeastaan tunsin vaan sen.”

”Kainaloiden karvanpoisto tuntui enemmän kuin reisien, mutta kipu oli vaan 2/10 eli ei yhtään paha!”

UUTTA: Karvanpoistokampanja – aloita kesään valmistautuminen!

Kuukaudet vierivät vauhdilla ja kesä tulee nopeammin kuin huomaammekaan. Nauti tulevasta kesästä ilman huolta jatkuvasta sheivaamisesta tai karvojen vahaamisesta. 👗

Tai onko luvassa kenties reissu lämpimään? Valmistaudu matkaan esimerkiksi bikinin tai kainaloiden laserkarvanpoistolla!

Nyt tarjoamme kaikki laserkarvanpoistohoidot -20 % helmikuun loppuun saakka, katso täältä! Esimerkkihintoja:

  • 1KRT laserkarvanpoisto, käsivarret 144 € (norm. 180 €)
  • 3KRT laserkarvanpoisto, bikini tai kainalot 319 € (norm. 399 €)
  • 3KRT laserkarvanpoisto, selkä tai rintakehä 679 € (norm. 849 €)

Laserkarvanpoisto Helsingissä

Meillä laserkarvanpoistoja tekevät alan asiantuntijat. Klinikkamme sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa aivan Stockmannia vastapäätä. Konsultaatio on maksuton. Varaa oma aikasi soittamalla numeroon 0201 777 288!