Kaksoisleuka pois – 4 tapaa

Ylimääräinen rasva leuan alla eli kaksoisleuka vaivaa monia suomalaisia. Terveellisistä elämäntavoista huolimatta saattaa tuntua, ettei leuan alueella esiintyvästä rasvasta pääse eroon millään. Tuntuuko tutulta? Kaikkia kaksoisleuka ei häiritse, mutta niille joita se ärsyttää, on olemassa erilaisia vaihtoehtoja siitä eroon pääsemiseksi.

Suosittelemme varaamaan ajan maksuttomaan konsultaatioon Cityklinikalle Helsinkiin. Meillä sinut vastaanottavat aina esteettiset sairaanhoitajat sekä lääkärit. Sinua hymyssä suin palvelee myös plastiikkakirurgimme Riikka Veltheim.

CoolSculpting kaksoisleuka

Kaksoisleuan poisto CoolSculpting-hoidolla

Leuan rasvaimu WAL-menetelmällä

Rasvaimu tarkoittaa rasvan poistoa alueelta, jossa se koetaan ongelmaksi. Tämän varsin yleisen toimenpiteen avulla poistetut rasvasolut ja rasva eivät tule takaisin.

Rasvaimu tehdään imemällä pois ihonalaista rasvakudosta. Perinteisen rasvaimun rinnalle on tullut uusi menetelmä nimeltään WAL (Water Assisted Liposuction). Vesisuihkurasvaimussa käytetään vesisuihkua rasvasolujen irrottamiseen.

Leuan rasvaimu WAL-menetelmällä on tavanomaista rasvaimua hellävaraisempi vaihtoehto rasvan poistoon leuan alueelta.

Toimenpiteen hinta on 890 €. Katsothan aina ajankohtaisen hinnan hinnastostamme.

Rasvan jäädyttäminen CoolSculptingilla

Mikäli toivot ei-kirurgista ratkaisua, suosittelemme tutustumaan maailmalla ja Suomessakin suosittuun CoolSculpting-hoitoon. Se on ainoa ja alkuperäinen, FDA-hyväksytty rasvanjäädytyshoito, jonka avulla voidaan jäädyttää kaksoisleuka pois.

Hoidolla on mahdollista saavuttaa rasvaimun kaltaiset, pysyvät tulokset ilman kirurgiaa tai pitkää toipumisaikaa!

Kuinka CoolSculpting toimii? Käsiteltävälle alueelle eli esimerkiksi kaksoisleualle asetetaan siihen suunniteltu hoitolaite. Cityklinikan ammattilainen asettaa laitteen niin, että kylmäkäsittely osuu juuri sinne, missä ei-toivottu rasva sijaitsee. Näin tuloksia varmasti syntyy. Kylmäkäsitellyt rasvasolut jäätyvät, kuolevat ja lopulta poistuvat käsittelyalueelta luonnollisten aineenvaihduntamekanismien ansiosta.

Toimenpiteen hinta on 690 €. Katsothan aina ajankohtaisen hinnan hinnastostamme.

CoolSculpting alaleuka

CoolSculpting-hoito kaksoisleualle

Radiotaajuusavusteinen NeckTite-kaulankohotus

NeckTite on radiotaajuusavusteinen kaulankohotus, joka tehdään pienkirurgisesti paikallispuudutuksessa. Se sopii alaleuan rasvanpoistoon ja kaulan ikääntymismuutosten korjaamiseen. Koska toimenpide myös kiinteyttää hoitoalueen ihoa, iho ei jää pussittamaan rasvanpoiston jälkeen.

Perinteisessä rasvaimussa käytetään imuvälinettä, jolla imetään rasvasolut pois hoidettavalta alueelta. NeckTite-toimenpiteessä käytetään samantyyppistä liikettä mutta rasvasolut ”sulatetaan”, mikä helpottaa niiden poistamista eikä aiheuta vahinkoa ympäröivälle kudokselle.

Radiotaajuusmenetelmällä tehty rasvaimu aiheuttaa vähemmän mustelmia, turvotusta ja epämukavuutta verrattuna perinteiseen rasvaimuun. Myös toipuminen on nopeampaa kuin rasvaimutoimenpiteiden jälkeen.

Toimenpiteen hinta on 1190 €. Katsothan aina ajankohtaisen hinnan hinnastostamme.

NeckTite-kaulankohotus

NeckTite-kaulankohotus

Ultraääneen perustuva 3D HIFU-UltraLift™

3D HIFU-UltraLift™ -toimenpide on erinomainen menetelmä kaulan alueen nuorentamiseen. Hoito toimii loistavasti kaksoisleualle ja leukalinjalle. Tämä menetelmä perustuu korkeatehoisen mikrofokusoidun ultraäänen käyttöön iho- ja ihonalaiskudosten kiristämiseksi.

Tämä hoito ei tarjoa aivan samankaltaisia tuloksia kuin yllä mainitsemamme rasvanpoistotoimenpiteet, mutta soveltuu kuitenkin loistavasti myös rasvan poistamiseen. Korkea-invansiivisen ja keskitetyn ultraäänen tuottama energia tunkeutuu tarkasti ihonalaiseen kudokseen 13mm:n syvyyteen tuhotakseen tarkasti ihonalaista rasvaa.

Ultraääniaallot voivat tunkeutua ihon syvempiin kerroksiin vaikuttamatta pinnallisiin kudoksiin, mikä mahdollistaa kollageenin ja elastiinin tuotannon stimuloinnin. Tämä voi auttaa kiristämään ihoa ja parantamaan sen ulkonäköä.

Kun iho ikääntyy, kollageenin ja elastiinin tuotanto vähenee, mikä johtaa piirteiden laskeutumiseen ja ihon veltostumiseen. Menetelmä, kuten UltraLift™ HIFU, voi auttaa palauttamaan näitä menetettyjä ominaisuuksia.

Toimenpiteen hinta on 499 €. Katsothan aina ajankohtaisen hinnan hinnastostamme.

Toimenpiteen maksu osissa

Meillä voit kätevästi maksaa toimenpiteen myös osissa. Osamaksumahdollisuuden ansiosta sinun ei tarvitse unohtaa haaveitasi kaksoisleuan hoitamisesta, vaan voit tulla hoitoon heti & maksaa myöhemmin valitsemallasi tavalla.

Kaksoisleuan hoito Cityklinikalla

Me Cityklinikalla tarjoamme ammattitaitoamme avuksi myös silloin, kun kaksoisleuka häiritsee tai leukalinjan alueella esiintyvät muutokset kaipaavat esteettisen asiantuntijan apua. Varaa maksuton konsultaatioaikasi soittamalla numeroon 0201 777 288, tervetuloa!