Cityklinikalla tapahtuu jälleen, kun tuomme maailmalta Suomeen Black Laser Peel -hoidon tai tuttavallisemmin Hollywood Black Laser Peel -hoidon – kerron myöhemmin minkä vuoksi hoidolla on myös tämä tuttavallisempikin nimi.

Luonani käy paljon asiakkaita, jotka kärsivät suurentuneista ihohuokosista tai ihon pigmenttimuutoksia. Näitä iho-ongelmia on voitu hoitaa aiemminkin, mutta tämä hoito mullistaa niiden hoitamisen lopullisesti.

MIKÄ ON HOLLYWOOD LASER PEEL?

Hollywood Laser Peel on ollut maailmalla jo vuosien ajan suosittu hoito Hollywood-julkkisten, kuten Angelina Jolien, Jennifer Anistonin ja Kim Kardashianin keskuudessa. Näiden naisten ihon ulkonäköä ihastellaan jatkuvasti ja heitä onkin vaikea uskoa ikäisekseen. Naiset ovat paljastaneet ihonhoitonsa salaisuudet ja se on tämä Hollywood Black Laser Peel -hoito.

Hollywood Laser Peel kuorii ja uudistaa ihoa, jonka seurauksena pienet rypyt ja pigmenttimuutokset haalenevat, ihohuokoset pienentyvät ja aknen aktiivivaihe rauhoittuu.

Itse toimenpide on nopea ja se koostuu kolmesta vaiheesta. Ennen varsinaista toimenpidettä iho puudutetaan, joten toimenpide on kivuton.

Pintapuhdistuksen jälkeen iholle levitetään hiililiuos. Hiililiuoksen partikkelit hakeutuvat kaikkiin ihon epätasaisuuksiin, ihohuokosiin ja arpiin.

hollywood-laser-peel-hiililuos-ihonhoito-ihohuokoset

Tältä näyttää iholle levitettävä hiililiuos

hollywood-black-laser-peel-hiililiuoksen-levittaminen

Hiililiuos levitetään puhdistetulle iholle

Cityklinikalla käytetään edistyksellistä Fotona Dynamis Nd:Yag Frac3 laservaloa, jonka valoenergia lämmittää hiilen partikkelit ja joka auttaa lämpöä tunkeutumaan ihoon. Toimenpide viimeistellään Fotona StarWalker tai QX Max Q-Switched Nd:Yag laservalolla, joka saa hiilihiukkaset “räjähtämään”, ja jonka seurauksena ihohuokoset supistuvat, iho kuoriutuu ja uudistuu kokonaisuudessaan.

hollywood-laser-peel-laserhoito-ihohuokoset

Laserin tuomat valoimpulssit tuntuvat iholla pieniltä nipistyksiltä, joten käsittely ei ole tuskallinen tai epämukava. Hoitotulokset ovat nähtävissä jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen eikä hoidossa ole toipumisaikaa. Enää sinun ei tarvitse turhautua odotellessasi erilaisten hoitojen tuloksia viikkokausia!

hollywood-laser-peel-ihohuokosten-pienentaminen

Toimenpide on nopea, mutta sitäkin tehokkaampi.

KENELLE HOLLYWOOD LASER PEEL – HOITO SOPII?

Hollywood Laser Peel -käsittely voidaan suorittaa turvallisesti kaikille ihotyypeille ja sen vaikutus on parhaimmillaan ihossa, joka on terve tai jossa on vain lieviä muutoksia joko ikääntymisen tai tulehduksellisten muutoksien aiheuttamana. Jos nämä ihon muutokset ovat merkittäviä, voi olla parempi aloittaa jollakin toisella laserhoidolla.

Parhaimmat tulokset saavutetaan noin viiden kerran sarjahoitona, jotka voidaan tehdä 1-2 viikon välein. Sen jälkeen hoito voidaan toistaa niin usein kuin halutaan, jolloin säilytetään ihon terveellinen hehku. Hoidon avulla ihosi näyttää parhaimmalta ihan jokapäiväisessä elämässä. Hoito sopii loistavasti ihon ulkonäön parantamiseen myös silloin kun haluat valmistautua tärkeään tapahtumaan tai juhlatilaisuuteen.

Hollywood Laser Peel -käsittelymme yhdistää innovatiivisen teknologian ja asiantuntemuksen, joka antaa sinulle jatkuvasti hyviä tuloksia – jokaisella käynnillä.

Sinulle parhaiten sopiva hoito selviää maksuttomassa konsultaatiossa, joka kuuluu jokaiselle asiakkaallemme. Konsultaation tekee aina esteettisen lääketieteen ammattilainen, joten saat varmasti parasta tietoa ihosi ulkonäön ylläpitämiseksi ja parantamiseksi. Tee siis konsultaatio-varaus jo tänään ja koe Punaisen Maton tunne! Ajan voit varata suoraan numerosta: 0201 777 288 tai verkkoajanvarauksestamme.

Lue lisää hoidosta lisää täältä.