Piotr Sikorski

Laill. lääkäri
American Academy of Aesthetic Medicine board certified doctor
Laser and Health Academy® Expert Instructor
Cityklinikan toimitusjohtaja
piotr.sikorski@ckl.fi

Piotr vastaanottaa asiakkaita sujuvasti niin suomen, englannin, puolan kuin venäjän kielellä.

Watch video

Sikorskin sana

Korvannipukan korjaus Helsingissä. Lue, mistä venynyt korvareikä johtuu ja miten alkuperäisen muodon voi palauttaa takaisin.
Sibeliusryppy luo vihaisen ilmeen kasvoille. Meiltä löydät parhaimmat esteettiset ratkaisut sibeliusrypyn hoitamiseen. Lue, kuinka voit ennaltaehkäistä rypyn syntymistä ja hoitaa jo syntynyttä sibeliusryppyä.
tatuoinnin poisto
Joskus tatuointi muuttuu murheeksi. Lue asiantuntijamme vastaukset yleisimpiin kysymyksiin, jotka liittyvät tatuoinnin poistoon.
Kesä tekee tuloaan, jonka vuoksi laserkarvanpoisto alkaa taas olla ajankohtainen. Lue asiakkaamme kokemuksia laserkarvanpoistosta!
Rintojen suurennus ja kohotus kiinnostaa monia suomalaisia. Plastiikkakirurgimme Riikka Veltheim antaa vastauksensa asiakkaidemme esittämiin kysymyksiin!
akmaral karakulova
Arvostettu, pitkän linjan ammattilainen Akmaral Karakulova vastaanottaa sinut Helsingissä. Hän on erikoistunut silmäluomileikkauksiin.
Lue, mistä malar bags johtuu ja mitä ongelmalle on mahdollista tehdä. Plastiikkakirurgimme Riikka Veltheim vastaa kysymyksiin!
Otsan vaakajuonteet häiritsevät? Lue asiakkaamme tarina otsan ja kulmien botuliinihoidosta Cityklinikalla. Katso ennen ja jälkeen -video!
Kauneusvaikuttaja Marianne kävi luonamme Smile Eye Lift -sarjahoidossa. Nyt hän kertoo sarjahoidon tuloksista ja siitä, millainen hoitokokemus oli Cityklinikalla.

Piotrista sanottua

Olin tänään ensimmäistä kertaa ulkona ilman aurinkolaseja ja täytyy sanoa, että olen loputtoman kiitollinen sinulle leikkauksesta. Huomaan ja muistin, että minulla on nauravat silmät. Jos minä nyt kuolen, niin kuolen onnellisena!
Luomen poisto kävi supernäppärästi! Ystävällistä palvelua.

Suosittelen Piotria. Minä ja tuttuni käymme hänellä, paras jälki (muitakin olemme kokeilleet).

Piotr on erittäin hyvä siinä mitä tekee,olen ollut hänen mallinaan sekä koulutuksissa. Usean vuoden kokemus ja hän kouluttaa itseään koko ajan ko. Alalla joten on erittäin ajantasalla ammatillisesti.

Hei Piotr! Haluan kiittää sinua hoidon lopputuloksesta. Kulmarypyt ovat olleet poissa, ja ilme näin pirteämpi. Mieluusti palaan vastaanotollesi, kun on taas sen aika!

Cityklinikka on tässä ajassa etenevä yritys. Monipuolinen ja ystävällinen palvelu.
Kiitos koko henkilökunnalle. Lämmin henkisellä ja ystävällisellä vastaanotolla on suuri merkitys. Teille on aina mukava tulla.
Saa nähdä mitä kropastani tulee, en malttaisi jo päästä taas urheilemaan ja salille muokkaamaan lihaksiani. Toimenpiteen jälkeen, uskon, että myös salilla käynti on palkitsevampaa, koska ne vaiva-alueet, joille salitreenillä ja ruokavaliolla en mitään voinut, eivät pilaa kokonaisuutta. Aion leikkauksesta toivuttuani vastedeskin treenata paljon ja syödä terveellisesti.
Mielestäni rasvaimu (bodytite) on hyvä vaihtoehto, jos on terve, treenaa paljon ja elää terveellisesti ja on tarpeeksi nuori. Nuorempana kroppa palautuu kokemuksesta paremmin kuin myöhemmällä iällä. Turha edes odottaa mitään hyviä tuloksia jos jo valmiiksi elintavat ovat päin hevon persettä ja ei urheile. Se ei siis ole mikään laihdutuskeino, vaan vartalonmuokkauskeino niille alueille joille ei liikunnalla ja ruokavaliolla voi tehdä mitään. Itse en myöskään polta tupakkaa enkä juurikaan juo.

ESTEETTISEN LÄÄKETIETEEN KOULUTUSTAUSTA

Todistuksia ja sertifikaatteja