Piotr Sikorski

Laill. lääkäri
American Academy of Aesthetic Medicine board certified doctor
Laser and Health Academy® Expert Instructor
Cityklinikan toimitusjohtaja
piotr.sikorski@ckl.fi

Piotr vastaanottaa asiakkaita sujuvasti niin suomen, englannin, puolan kuin venäjän kielellä.

Watch video

Sikorskin sana

CoolSculpting kaksoisleuka
Kaksoisleuka vaivaa monia suomalaisia. Kaikkia kaksoisleuka ei häiritse, mutta niille joita se ärsyttää, on olemassa erilaisia vaihtoehtoja siitä eroon pääsemiseksi.
Marionettijuonteet on monille tuttu ikääntymisen merkki. Mikäli juonteet häiritsevät, lue artikkelistamme vinkit siihen, kuinka voit päästä juonteista eroon.
Kasvohermohalvaus
Asiakkaamme Mira on kokenut kaksi kasvohermohalvausta, joista jäänyttä epäsymmetriaa hoidimme botuliinilla. Lue, millainen vaikutus hoidolla oli hänen elämäänsä.
Rasvan jäädytys
Rasvan jäädytys on suosittu toimenpide. Autamme sinua valitsemaan turvallisen ja tehokkaan hoidon, sillä markkinoilla on kopiohoitoja.
Häihin valmistautuminen
Häihin valmistautuminen on tärkeää naisille ja myös miehille. Katso parhaat esteettiset hoidot!
Rypyt ja juonteet ovat osa elämää. Kuitenkin monia meistä ne häiritsevät. Lue vastauksemme yleisimpiin kysymyksiin!
Mitä tehdä, kun ikääntymismuutokset häiritsevät? Kasvojen ja ihon nuorennushoidot ovat tänä päivänä hyvin monipuoliset.
Suonikohjujen laserhoito
Suonikohjut vaivaat monia suomalaisia. Cityklinikalla sinua palvelee suonikohjujen laser- ja vaahtohoitoihin erikoistunut lääkäri.
Hiustenlähtö vaivaa joka kolmatta. Meiltä Cityklinikalta löytyy edistyneimmät hoitokeinot, joista löytyy sinulle sopiva. Lue, kuinka voimme auttaa sinua.

Piotrista sanottua

Olin tänään ensimmäistä kertaa ulkona ilman aurinkolaseja ja täytyy sanoa, että olen loputtoman kiitollinen sinulle leikkauksesta. Huomaan ja muistin, että minulla on nauravat silmät. Jos minä nyt kuolen, niin kuolen onnellisena!
Luomen poisto kävi supernäppärästi! Ystävällistä palvelua.

Suosittelen Piotria. Minä ja tuttuni käymme hänellä, paras jälki (muitakin olemme kokeilleet).

Piotr on erittäin hyvä siinä mitä tekee,olen ollut hänen mallinaan sekä koulutuksissa. Usean vuoden kokemus ja hän kouluttaa itseään koko ajan ko. Alalla joten on erittäin ajantasalla ammatillisesti.

Hei Piotr! Haluan kiittää sinua hoidon lopputuloksesta. Kulmarypyt ovat olleet poissa, ja ilme näin pirteämpi. Mieluusti palaan vastaanotollesi, kun on taas sen aika!

Cityklinikka on tässä ajassa etenevä yritys. Monipuolinen ja ystävällinen palvelu.
Kiitos koko henkilökunnalle. Lämmin henkisellä ja ystävällisellä vastaanotolla on suuri merkitys. Teille on aina mukava tulla.
Saa nähdä mitä kropastani tulee, en malttaisi jo päästä taas urheilemaan ja salille muokkaamaan lihaksiani. Toimenpiteen jälkeen, uskon, että myös salilla käynti on palkitsevampaa, koska ne vaiva-alueet, joille salitreenillä ja ruokavaliolla en mitään voinut, eivät pilaa kokonaisuutta. Aion leikkauksesta toivuttuani vastedeskin treenata paljon ja syödä terveellisesti.
Mielestäni rasvaimu (bodytite) on hyvä vaihtoehto, jos on terve, treenaa paljon ja elää terveellisesti ja on tarpeeksi nuori. Nuorempana kroppa palautuu kokemuksesta paremmin kuin myöhemmällä iällä. Turha edes odottaa mitään hyviä tuloksia jos jo valmiiksi elintavat ovat päin hevon persettä ja ei urheile. Se ei siis ole mikään laihdutuskeino, vaan vartalonmuokkauskeino niille alueille joille ei liikunnalla ja ruokavaliolla voi tehdä mitään. Itse en myöskään polta tupakkaa enkä juurikaan juo.

ESTEETTISEN LÄÄKETIETEEN KOULUTUSTAUSTA

Todistuksia ja sertifikaatteja