Elokuun TOP3 toimenpiteet

Kokoamme kuukauden kolme ajankohtaisinta hoitoa kätevästi yhteen tiedotteeseen. Saat hyödyllistä tietoa toimenpiteistä, jotka voivat parhaimmillaan parantaa elämänlaatuasi huomattavasti.

1. Suonikohjujen hoito

Kesällä monet ovat kamppailleet ikävien suonikohjujen kanssa. Suonikohjut ovat paitsi lisänneet epämukavuuden tunnetta kesän helteillä, myös häirinneet kantajaansa esteettisesti.

Nyt on mikä parhain aika heittää hyvästit häiritseville suonikohjuille!

Suonikohjut ja laskimoiden vajaatoiminnan häiriöt ovat yleinen vaiva. Pintalaskimoiden vajaatoiminnan vallitsevuus aikuisväestössä on 30–40 % ja vähäisten ihonalaisten laskimolaajentumien vallitsevuus on jopa 80 %. Hoitoon tullaan esteettisistä ja terveydellisistä syistä.

Cityklinikalla tehdään suonikohjuhoitoja markkinoiden tehokkaimmalla Fotona-laserlaitteistolla sekä vaahtohoidolla. Hoidon jälkeen paraneminen on nopeaa.

Jos suonikohjut mietityttävät, on hyvä hakeutua verisuonikirurgin vastaanotolle, ja etenkin jos sinulla on joitain seuraavista oireista:

 • Kosmeettista haittaa aiheuttavat näkyvät verisuonet
 • Jalkojen turvotus
 • Kutiava ihottuma säärissä
 • Säärihaava
 • Olet altistunut pinnallisille laskimotukoksille.

Syksyn aikoja on saatavilla verisuonikirurgi Nikita Karpovin vastaanotolle. Aikoja voit tiedustella ajanvarauksesta. 

2. Intiimihoidot

Citygyn on naistentautien erikoislääkärin/gynekologi Lasarus Mitrofanoffin vastaanotto Cityklinikalla, Helsingin ydinkeskustassa.

Perustoimenpiteiden lisäksi Lasu on erikoistunut myös esteettiseen gynekologiaan ja tuonut maailmalta Suomeen muun muassa O-shot–pistoshoidon.

Toimenpidevalikoimaan kuuluu myös esteettinen intiimikirurgia, kuten kiristysleikkaukset sekä muotoiluleikkaukset (perineoplastia, kolpoperineoplastia, labiaplastia).

Gynekologi Lasarus on mukanasi kaikissa naisen elämään liittyvissä vaiheissa. Cityklinikalla hän palvelee sinua muun muassa seuraavissa asioissa:

 • Ehkäisy
 • Gynekologiset tutkimukset
 • Gynekologiset oireet ja sairaudet
 • Hormonihoidot
 • Raskauden suunnittelu ja seuranta
 • Intiimialueiden pientoimenpiteet
 • Intiimikirurgia

Syksyn aikoja on saatavilla naistentautien erikoislääkärin/gynekologi Lasarus Mitrofanoffin vastaanotolle. Aikoja voit tiedustella ajanvarauksesta.

3. Laserhoidot

Laserhoitoja tehdään kasvoille ja vartalolle sekä hiusten alueelle hiustenlähdön ongelmiin. Laserhoidolla saadaan apu moneen ongelmaan. Laserin avulla on mahdollista esimerkiksi tasoittaa ihoa, hoitaa aknea, vaalentaa pigmenttimuutoksia tai poistaa iholta tatuointeja tai ihokarvoja.

Cityklinikalla käytetään markkinoiden tehokkaimpia Fotona Laser -laitteita. Fotonan laserlaitteet mahdollistavat sen, että toimenpiteissä käytetään saman toimenpiteen aikana useita eri laservalopituuksia ja -tehoja sekä useita erityyppisiä lasertekniikoita.

Näin tekemällä saadaan huomattavasti parempi hoitotulos verrattuna perinteisiin laserhoitoihin, joissa toimenpide tehdään yhdellä valonpituudella ja laitteella. Esimerkiksi tatuoinnin poistossa kannattaa ennen laserhoitoa varmistaa, että käytössä ovat kaikki neljä aallonpituutta.

Cityklinikan laserlaitteilla voidaan tehdä monenlaisia tehokkaita käsittelyjä ilman ihonpinnan rikkoutumista.

Maksuton laserkonsultaatio on erinomainen paikka selvittää, sopiiko laserhoito juuri sinulle. Ajan maksuttomaan laserkonsultaatioon voit varata ajanvarauksesta.

toimenpiteet