Asiakastarina: botuliinihoito epäsymmetriaan ja bruksismiin

Toisinaan kasvoilla voi esiintyä merkittävääkin epäsymmetriaa. Häiritsevää epäsymmetriaa on mahdollista korjata botuliinihoidolla.

Lääkärimme Nikita Karpov teki asiakkaallemme Miralle @lifeofmirkku botuliinihoidon epäsymmetrian korjaamiseen, ja tulokset todella puhuvat puolestaan. Epäsymmetrian lisäksi botuliinihoito toi helpotuksen narskutteluun sekä päänsärkyihin.

Kasvohermohalvaus

Jälkeen (vas.) ja ennen (oik.) botuliinihoitoa

Kasvojen epäsymmetria

Asiakkaamme Miran leukalihaksissa oli huomattava kokoero, ja epäsymmetria hänen kasvoillansa selvästi häiritsi häntä. Lääkärimme Nikita Karpov teki Miralle botuliinihoidon, joka toi dramaattisen muutoksen sekä Miran ulkonäköön että hänen itsetuntoonsa.

Mira kärsi myös hampaiden narskuttelusta

Hampaiden narskuttelu eli bruksismi vaivaa monia. Botuliinihoidolla on mahdollista päästä eroon hampaiden narskuttelusta.

”Olen myös narskutellut hampaita niin kauan kuin muistan, jonka vuoksi mulle on kehittynyt erittäin vahvat ja näkyvät leukalihakset. Narskuttelu ei ole vain muokannut kasvonpiirteitäni, vaan aiheuttanut myös päänsärkyä ja kipeät leuat – jopa hampaan lohkeamisen”, Mira kertoo. Botuliinihoito toi helpotuksen Miralle myös tähän vaivaan.

Botuliinihoito auttoi epäsymmetriaan, narskutteluun sekä päänsärkyihin

”Cityklinikka vastasi avunhuutooni tarjoamalla leukalihaksien botoxin alennettuun hintaan. Pääsin kokeilemaan toimisiko hoito narskuttelun lisäksi myös lihasten epäsymmetriaan. Noh, minun ei varmaan tarvitse enempää kertoa koska kuvat puhuvat puolestaan. Muutos on aika dramaattinen. Lisäksi olen kärsinyt paljon vähemmän päänsäryistä”, Mira kertoo hymy huulilla.

Kasvohermohalvaus

Jälkeen (vas.) ja ennen (oik.) botuliinihoitoa

Epäsymmetrian ja bruksismin hoito Cityklinikalla

Me Cityklinikalla hoidamme Miran tapauksen kaltaisia epäsymmetriatapauksia sekä bruksismia Helsingin keskustassa. Varaa aikasi soittamalla numeroon 0201 777 288. Ammattitaitoinen henkilökuntamme antaa sinulle lisätietoja ja auttaa sinua saamaan tarvitsemasi hoidon tai vastaamaan kysymyksiisi.

On aina tärkeää konsultoida ammattilaisia terveyteen ja lääketieteellisiin hoitoihin liittyvissä asioissa.