Rekry: Esteettinen sairaanhoitaja, Cityklinikka Helsinki

Työpaikkakuvaus

Esteettinen sairaanhoitaja, Cityklinikka Helsinki

Miltä kuulostaisi työskennellä esteettisen lääketieteen sekä kauneudenhoidon parissa Suomen eturivin ammattilaisten kanssa? 💎

Cityklinikka hakee esteettistä sairaanhoitajaa Helsingin keskustan päätoimipisteelle! Työn aloitus mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä.

Olemme alan uranuurtaja Suomessa ja toimineet jo vuodesta 1994. Päätoimipaikkamme sijaitsee Helsingissä, aivan kaupungin ydinkeskustassa, Stockmannia vastapäätä.

Cityklinikan toimitusjohtaja Piotr Sikorski on Suomen ensimmäinen ja ainoa esteettinen lääkäri, jonka myös American Academy of Aesthetic Medicine -johtokunta on sertifioinut. Hän kouluttaa vuosittain useita lääketieteen ammattilaisia hyödyntämään esteettisiä toimenpiteitä työssään.

Sairaanhoitajiemme toimenpidevalikoimaan kuuluvat monipuoliset, esteettiset injektiohoidot sekä laser- ja muut energia-avusteiset laitehoidot.

Lisäksi työhön kuuluu pre- ja post – operatiivinen potilaan esivalmistelu klinikan leikkauspäivinä, sairaanhoito sekä avustus leikkaussalissa, leikkaustoimenpiteissä.

Tarjoamme sinulle yleisperehdytyksen klinikallemme sekä annamme tarvittaessa lisäkoulutusta toimenpiteisiin.

Kokemus vastaavasta potilastyöskentelystä esteettisellä alalla sekä asiakaspalvelusta on plussaa — koulutamme sinut kuitenkin tarvittaessa. Kielitaitona edellytämme sujuvaa suomen- ja englanninkielen hallintaa. Muut kielet, kuten ruotsin, katsomme plussaksi.

Sopimus alkaa kuuden kuukauden koeajalla, jonka jälkeen sopimus on voimassa toistaiseksi. Etsimme ensisijaisesti kokopäiväistä sairaanhoitajaa, mutta osa-aikainen on myös mahdollinen.

Työssä tarvitset lisäksi myös reipasta asennetta, joustavuutta, esteettistä silmää sekä myyntihenkisyyttä.

Hakemukset sekä CV:n ja palkkatoiveen voit toimittaa sähköpostitse osoitteeseen info@ckl.fi.

Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä tai sopimuksen mukaan.
Lisäkyselyt numerosta +358 45 787 48988

Sinua odotetaan! 🙂