Rekry: Esteettinen sairaanhoitaja, Cityklinikka Helsinki

? Miltä kuulostaisi tulla osaksi taitavaa porukkaamme ja työskennellä sekä kehittyä maan monipuolisimman esteettisen toimenpidevalikoiman parissa?

Cityklinikka hakee esteettistä sairaanhoitajaa Helsingin ydinkeskustan toimipisteelle! Työn aloitus mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä.

Sairaanhoitajiemme toimenpidevalikoimaan kuuluvat monipuoliset, esteettiset injektiohoidot sekä laser- ja muut energia-avusteiset laitehoidot.

Lisäksi työhön kuuluu pre- ja post – operatiivinen potilaan esivalmistelu klinikan leikkauspäivinä, sairaanhoito sekä avustus leikkaussalissa, leikkaustoimenpiteissä.

Vastaava aikaisempi työkokemus on plussaa, mutta koulutamme sinut kuitenkin tarvittaessa — hae paikkaa siis rohkeasti! Tarjoamme sinulle lisäksi yleisperehdytyksen klinikallemme.

Kielitaitona edellytämme sujuvaa suomen- ja englanninkielen hallintaa. Muut kielet, kuten ruotsin, katsomme plussaksi.

Sopimus alkaa kuuden kuukauden koeajalla, jonka jälkeen sopimus on voimassa toistaiseksi. Etsimme ensisijaisesti kokopäiväistä sairaanhoitajaa, mutta osa-aikainen on myös mahdollinen.

Työssä tarvitset lisäksi myös reipasta asennetta, joustavuutta, esteettistä silmää sekä myyntihenkisyyttä asiakastyössä.

Hakemukset sekä CV:n ja palkkatoiveen voit toimittaa sähköpostitse osoitteeseen info@ckl.fi

Palkkauksessa huomioimme mahdollisen aikaisemman kokemuksesi.

Lisäkyselyt numerosta +358 45 787 48988

Sinua odotetaan! ? Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä tai sopimuksen mukaan.

 

Cityklinikka on esteettisen lääketieteen uranuurtaja Suomessa ja toimineet jo vuodesta 1994. Päätoimipaikkamme sijaitsee Helsingissä osoitteessa Aleksanterinkatu 21, Stockmannia vastapäätä.

Cityklinikan toimitusjohtaja Piotr Sikorski on Suomen ensimmäinen ja ainoa esteettinen lääkäri, jonka myös American Academy of Aesthetic Medicine -johtokunta on sertifioinut. Hän kouluttaa vuosittain useita lääketieteen ammattilaisia hyödyntämään esteettisiä toimenpiteitä työssään.