Rasvan jäädytys – mitä tulee huomioida hoidon valinnassa?

Rasvan jäädytys on tänä päivänä suosittua, sillä se ei vaadi kirurgiaa tai toipumisaikaa. Suuren suosion innoittamana markkinoille on tullut monenlaisia rasvanjäädytyshoitoja, joten oikean hoidon valinta voi asiakkaana olla hankalaa.

Seuraavaksi opastamme sinua, kuinka osaat valita tutkitusti turvallisen ja tehokkaan rasvanjäädytyshoidon.

Tarkista, että hoidolla on FDA-hyväksyntä

Food and Drug Administration eli FDA antaa hyväksynnän ainoastaan niille hoidoille, jotka ovat osoittaneet hoidon olevan tutkitusti turvallinen ja tehokas.

Mikäli FDA-hyväksyntä puuttuu, ei hoidon turvallisuudesta saati tehokkuudesta ole takeita.

Kun etsit palveluntarjoajaa, kysy, onko hänen tarjoamallaan rasvanjäädytyshoidolla FDA-hyväksyntä. Mikäli vastaus on epävarma tai ”ei”, suosittelemme tutkimaan vielä muita vaihtoehtoja.

Rasvanjäädytyshoidoista ainoastaan CoolSculpting®-hoito on saanut FDA-hyväksynnän. FDA-hyväksyntä on saatu pitkien, perusteellisten ja puolueettomien tutkimusten jälkeen, ja se koskee kaksoisleuan, vatsan, reisien ja lantion ”jenkkakahvojen” käsittelyä.

CoolSculpting

Katso hintaa – kaikista halvin ei ole alkuperäinen

Halvan hinnan vuoksi hoitoa ei kannata valita, etenkin kun kyse on omasta vartalosta. Kaikista halvimmat rasvanjäädytyshoidot ovat noin 150-250 € hintaluokassa.

CoolSculpting®-hoito maksaa alkaen 590 €. Tämä hinta sisältää yhden kämmenen kokoisen alueen käsittelyn. Mitä suurempi käsiteltävä alue on, sitä enemmän alueita tarvitaan ideaalin lopputuloksen saavuttamiseksi.

Hinta ei kuitenkaan automaattisesti korreloi sitä, onko hoito aito ja alkuperäinen. Myös niin sanottuja kopiohoitoja markkinoidaan samoissa hintaluokissa kuin alkuperäistä CoolSculpting®-hoitoa.

Varmista hoidon tekijän ammattitaito

CoolSculpting®-toimenpiteitä tehdään ainoastaan sertifioiduilla CoolSculpting-lääkäriklinikoilla. Erikoiskoulutettu henkilökunta tarkoittaa tehoa ja turvallisuutta sinun eduksesi. On siis erityisen tärkeää varmistaa, millainen pätevyys hoidon tekijällä on.

Jotta rasvasolut jäätyvät optimaalisella tavalla, on hoito osattava suorittaa ammattitaitoisesti. Cityklinikan ammattilainen asettaa laitteen niin, että kylmäkäsittely osuu juuri sinne, missä ei-toivottu rasva sijaitsee. Näin tuloksia varmasti syntyy.

Ennen hoitoa on tehtävä myös hoitosuunnitelma räätälöidysti. Hoitosuunnitelmassa on otettava huomioon käsittelyalueen tai -alueiden koko sekä tavoitteet ja asiakkaan budjetti.

Meillä Cityklinikalla sinut vastaanottavat koulutetut CoolSculpting®-ammattilaiset. Tarjoamme myös maksuttoman konsultaation, jossa voit keskustella tarpeistasi sekä hoidon kulusta asiantuntijan kanssa.

CoolSculpting® on alkuperäinen rasvanjäädytyshoito

FDA-hyväksyntä ja yli viisi miljoonaa CoolSculpting®-hoitosykliä kertovat hoidon luotettavuudesta ja huomattavista lopputuloksista. Markkinoiden muilla kryolipolyysihoidoilla ei ole FDA-hyväksyntää.

Kun etsit sinulle sopivaa rasvanjäädytyshoitoa, varmista, että hoito on tutkittu ja turvallinen. Näin saat rahoillesi vastinetta sekä tiedät toimenpiteen olevan turvallinen.

Maailman johtavana ei-invasiivisena rasvanpoistokäsittelynä tunnetulla CoolSculpting®-käsittelyllä on vakiintunut turvallisuus- ja tehokkuusprofiili.

CoolSculpting®-järjestelmät ovat ohjattuja jäähdytyslaitteita, joihin on suunniteltu sisäänrakennetut turvatoimet. Jos anturit havaitsevat, että iho on viilenemässä liikaa, järjestelmä sammuu automaattisesti.

Rasvan jäädytys

Maksuton konsultaatio Helsingissä

Tarjoamme maksuttoman CoolSculpting®-konsultaation Helsingissä. Varaa oma aikasi soittamalla numeroon 0201 777 288!