Cityklinikka tiedottaa asiakkaita

Arvoisat asiakkaamme.

🔵 Pyytäisimme, että kun saavutte klinikalle, pesettehän heti huolellisesti kätenne yleisten käsienpesuohjeistuksien mukaisesti (ohjeistukset nähtävillä myös vastaanotossa/wc-tiloissa).

🔵 Tämän lisäksi pyytäisimme saapumaan toimenpiteisiin yksin, ilman tukijoukkoja. Tämä on varotoimenpide, jolla saamme pidettyä ihmismäärän tiloissamme minimissä ja vastaanottamaan paikalle vain itse potilaat.

🔵 Verkkokauppamme on teille varmasti jo tuttu?
Suosittelisimme ostamaan verkkokauppamme kautta ne toimenpiteet ja palvelut, jotka ovat sitä kautta hankittavissa. Näin saamme vähennettyä kosketuskontakteja klinikan aulan vastaanotossa mm. käteisen rahan, maksupäätteen ja muiden pintojen kanssa.

Verkkokaupan tuotteet maksetaan suoraan palvelun kautta ja lisähyötynä saat sieltä erilaisia maksutapoja, kuten Klarnan, jolla ostokset on mahdollista maksaa laskulla myöhemmin.

🔵  Lisäksi haluamme muistuttaa, ethän tule sairaana, oireilevana tai puolikuntoisenakaan klinikallemme, etkä silloin, jos olet ollut kontaktissa altistuksen saaneen henkilön kanssa viimeisten 14 vuorokauden aikana.

Nämä ohjeistukset ovat varotoimenpiteitä, joilla haluamme minimoida kaikki mahdolliset riskit ja taata kaikille mahdollisimman miellyttävän ympäristön ja asiakaskokemuksen. Toivotamme teidät – aivan kuten aina ennenkin – lämpimästi tervetulleeksi klinikallemme! ☺️

Klikkaa tästä suoraan verkkokauppamme tarjontaan! 👇