Cityklinikka tiedottaa asiakkaita 18.3.2020

Hyvät asiakkaamme.

Cityklinikka palvelee ja on auki edelleen lähes normaalisti, ottaen huomioon tehostetut varotoimenpiteemme, joista olemme informoineet. Mikäli muutoksia aukioloihin tai palvelutarjontaamme tulee, kerromme siitä välittömästi asiakkaillemme henkilökohtaisesti.

Meille korkean hygieniatason ylläpitäminen on aina ollut prioriteetti koko toiminnassamme ja olemme tehostaneet sitä äärimmilleen siinä määrin, missä vielä voimme. Viime päivinä olemme vedonneet asiakkaisiimme ja informoineet heitä tehostamaan annettujen ohjeistuksien mukaisesti äärimmäisen korkean hygieniatason ylläpitämistä myös omassa toiminnassaan. Lisää voit lukea esimerkiksi tästä tiedotteestamme ➡️ https://ckl.fi/cityklinikka-tiedote-maaliskuu-2020/

Päivittäisellä tasolla klinikkamme tiloissa ei pääse tällä hetkellä syntymään suuria ihmismääriä samoihin tiloihin. Myös asiakkaita olemme kehottaneet saapumaan toimenpiteisiin yksin, jotta takaamme mahdollisimman vähäiset ihmiskohtaamiset. Verkkokauppamme palvelee asiakkaitamme laajalla valikoimalla toimenpiteitämme ja sieltä suoraan ostetut ostokset estävät käteisraha- ja maksupäätekontaktit vastaanotossamme.

Sairaana, puolikuntoisena tai oireilevana ei tule saapua paikalle ja uudet ajat saamme järjestettyä myöhempäänkin. 😊

Klikkaa tästä suoraan verkkokauppamme tarjontaan.👇