Asiakastarina: Smile Eye Lift™

Kauneusvaikuttaja @kosmetiikkanörtti eli tutummin Marianne kävi luonamme Smile Eye Lift -sarjahoidossa. Nyt hän kertoo sarjahoidon tuloksista ja siitä, millainen hoitokokemus oli Cityklinikalla.

Smile Eye Lift™ (SEL) on alaluomien veitsetön kiinteytyshoito, joka tehdään laserilla. Mariannelle tehtiin kolmen kerran sarjahoito.

Ennen (yllä) ja jälkeen (alla).

Miksi Smile Eye Lift -hoito?

Marianne: ”Veltostuneet silmänaluset ja toisella puolella korostunut kyynelura on vaikuttanut viime vuosina negatiivisesti itsetuntooni. Halusin alueelle jonkinlaista kohennusta, mutta injektoitavat aineet tai leikkaus tuntui liian radikaalilta toimenpiteeltä.”

Miltä hoito tuntui?

Marianne: ”Kävin elokuussa ensimmäistä kertaa Smile Eye Lift -hoidossa. Hoidon avulla alaluomen aluetta saadaan kiinteytettyä laserin avulla. Hoitokokemus oli jokaisella kolmella hoitokerralla oikein mainio. Laserointi voi hieman tuntua, mutta kipu oli mielestäni täysin siedettävää. Jos tuntuu liikaa, laserin tehoa voi säätää pienemmälle.”

”Silmänaluset olivat arat parin tunnin ajan toimenpiteen jälkeen. Mustelmia tai merkittävää turvotusta ei tullut”, hän jatkaa.

Olitko tyytyväinen lopputulokseen?

Marianne: ”Osa silmien alla olevista juonteista madaltui, enkä taistele enää juonteisiin karkaavan meikkivoiteen kanssa kuten ennen.  Alaluomista tuli paljon tasaisemman näköiset. Ja mikä parasta, toisen puolen kyynelura ei näy enää niin selvästi hymyillessä.

”Tulokset olivat kuitenkin luonnollisia. Sain apua siihen asiaan, joka minua häiritsi. Voisin kuvitella tulevaisuudessa meneväni tähän samaan hoitoon uudestaan”, hän kertoo.

Ennen (yllä) ja jälkeen (alla).

Kolmen kerran sarjahoito nyt 799 €!

Tuloksia saavutetaan keskimäärin kolmen Smile Eye Lift -toimenpiteen hoitosarjalla. Joissakin tapauksissa hoitoja tarvitaan enemmän. Mikäli ylimääräistä ihoa, rasvaa ja lihasta on runsaasti, suosittelemme potilaalle perinteistä, kirurginveitsellä tehtävää alaluomileikkausta.

Me Cityklinikalla palvelemme Helsingin keskustassa. Kolmen kerran sarjahoito nyt 799 € (norm. 990 €), eli nyt vain noin 266 € / kerta, kun varaat ajan viimeistään 31.10.2023.

Muistathan mainita alennuksesta varatessasi aikaa. Ajanvaraus numerosta 0201 777 288.