Akmaral Karakulova – esteettisten hoitojen asiantuntija

Lääketieteen lisensiaatti Akmaral Karakulova työskentelee Helsingin Cityklinikalla. Akmaral on ollut osa asiantuntevaa tiimiämme jo vuodesta 2017 – ja sen vuoksi haluamme omistaa tämän artikkelin hänen ammattitaidolleen ja elämäntyölleen.

Lääketieteen tohtori

Karakulova väitteli lääketieteen tohtoriksi vuonna 2001 synnyinmaassaan Kazakstanissa. Suomeen hän päätyi vuonna 2004 saatuaan arvostetun Fellowship-apurahan, jota tavoitteli yli 1550 ehdokasta ympäri maailmaa. 

Akmaral Karakulova on palvellut esteettisen lääketieteen asiakkaita Suomessa jo vuosien ajan.

Karakulovan ammattitaitoa arvostetaan – Töölön sairaala, Sairaala Siluetti

Esteettisen lääketieteen ammattiosaamistaan hän on kerryttänyt Suomessa vuodesta 2004 saakka; ensin Töölön sairaalassa, sittemmin Sairaala Siluetissa. Työnantajien arvostuksesta häntä kohtaan kertoo myös se, että hänelle on annettu mahdollisuus kiertää maailmaa jatkuvasti kouluttautuen.

Karakulova tunnetaan taitavana ja huolellisena ammattilaisena, jolla on erittäin tarkka esteettinen silmä.

Asiakkaita hän palvelee erinomaisella suomen kielellä. Suomen ja kazakin lisäksi hän puhuu sujuvaa englantia, venäjää ja turkin kieltä.

Silmäluomileikkaukset erityisosaamisena

Akmaral Karakulovan erityisosaamisena tunnetaan silmäluomileikkaukset eli ylä- ja alaluomileikkaus. Ensimmäisen silmäluomileikkauksen hän teki jo vuonna 1999.

Aasialaisen silmäluomipoimun rakentamiseen hän sai koulutuksen arvostetulta, korealaiselta kirurgilta. Asian eyelid surgery on erityisosaamista vaativa leikkaus, jossa yläluomelle rakennetaan poimu, ns. double eyelid.

Mikäli etsit huippuluokan ammattilaista suorittamaan silmäluomileikkauksen, suosittelemme ehdottomasti konsultoimaan Akmaral Karakulovaa.

akmaral karakulova

Karakulova kouluttanut suomalaisia silmälääkäreitä

Karakulovan ammattitaitoa arvostetaan, ja sen vuoksi hän on kouluttanut silmälääkäreitä Suomessa tekemään silmäluomileikkauksia.

Lisäksi hän on opettanut myös sairaanhoitajia suorittamaan botuliinihoitoja ja muita injektiohoitoja sekä laserhoitoja.

Silmäluomileikkausten lisäksi hänen osaamisalaansa ovat myös pistoshoidot (botuliini- ja täyteaineinjektiot) sekä laser- ja muut laitehoidot.

Varaa aikasi Karakulovan vastaanotolle!

Akmaral Karakulova vastaanottaa sinut sydämellisesti klinikallamme Helsingissä. Ajanvaraus: p. 0201 777 288, tervetuloa!