✨ UUTTA CITYKLINIKALLA 2022 ✨

UUTTA CITYKLINIKALLA 2022

 

Tiesitkö? Suonikohjut ja laskimoiden vajaatoiminnan häiriöt ovat yleinen vaiva. Pintalaskimoiden vajaatoiminnan vallitsevuus aikuisväestössä on 30–40 % ja vähäisten ihonalaisten laskimolaajentumien vallitsevuus on jopa 80 %.

Hoitoon tullaan paitsi esteettisistä, myös terveydellisistä syistä. Pienetkin verisuonimuutokset katsotaan usein alkavaksi ongelmaksi syvemmissä verisuonissa.

Pieniä pintakohjuja voidaan hoitaa pelkällä vaahtohoidolla ja suurempia, laajentuneita laskimokohjuja hoidamme laser+vaahtokombolla. Kummassakin tapauksessa hoidot tehdään paikallispuudutuksessa, paraneminen on nopeaa ja hoito vaatii maksimissaan, työstä riippuen, vain muutaman päivän sairasloman.

Suonikohjujen hoito ei ole koskaan ollut näin edistyksellistä! Cityklinikalla tehdään nyt suonikohjujen laserhoitoja markkinoiden edistyksellisemmällä ja laadukkaimmalla Fotona-laserlaitteistolla, joka on modernimpi ja kehittyneempi, kuin tavallisessa sairaalassa käytetyt laitteistot. Lisäksi Cityklinikalle on saapunut täysin uusi ultraäänilaite, jolla tehty tutkimus kuuluu vastaanottokäyntiin.

????  Lue lisää sekä tutustu tähän Cityklinikan uuden lääkärivahvistuksen, Thorax-kirurgiaan erikoistuvan lääkäri Nikita Karpovin tekemään hoitoon sekä hoitohinnastoon!

 ????‍⚕️ Vastaanottokäynnin hintaan sisältyy aina kattava ultraäänitutkimus. Vastaanottokäynti ei vielä sido jatkotoimenpiteisiin.

????Mahdollisuus osamaksuun Cityklinikan Terveystilillä.

????️ Tervetuloa vastaanotolle – aikoja voit kysyä jo tänään soittamalla numerosta 0201 777 288.