RINTAIMPLANTTIKAMPANJA❄️☀️

Talvi on mitä parhainta aikaa rintaleikkaukselle – hyödynnä sesonki sekä mahdollinen etätyöaika ja varmista paraneminen ensi kesäksi 2022!

TOIMI NÄIN: Varaa aika rintaimplanttileikkaukseen Helsingin klinikallemme tammi-maaliskuun 2022 aikana ja saat leikkauksen korkeatasoisilla, pyöreillä Motivan® tai Polytechin rintaimplanteilla 4590 € hintaan — säästösi on satoja euroja normaali-hintaamme nähden.

  • +350 € lisähinta, mikäli valitset pyöreän rintaimplantin sijaan täys-anatomisesti muotoillun tai ergonomisen implantin
  • +300 € lisähinta, mikäli toivot paikallispuudutuksen+sedaation sijaan toimenpiteen nukutuksessa.
  • Tukiliivit erikseen ostettavissa Cityklinikalta
  • Sitova varausmaksu 500 € — varausmaksu vähennetään leikkauksen hinnasta, kun leikkauksesta laskutetaan (eräpäivä on 3 viikkoa ennen toimenpidettä). Varausmaksu veloitetaan, kun varaat ajan leikkauksen.
  • Kampanjahintaan oikeuttava toimenpide on TEHTÄVÄ ennen 15.7.2022⁣⁣


🍒  Cityklinikalla on käytössä Crisalix 3D-simulaatio-ohjelma, jolla rintaleikkauspotilaamme näkevät tuloksen jo ennen leikkausta! 🍒  Konsultaatio ja implanttien kokeilu rintaimplanttileikkauksiin erikoistuneen kirurgisen sairaanhoidon vastaanotolla sisältyy leikkaushintaan.

💰 Myös kampanjahintaisiin hoitoihin voit hyödyntää rahoitus- ja osamaksumahdollisuutta CITYKLINIKAN TERVEYSTILILLÄ.

🗓️  Ajanvaraukset puhelimitse numerosta p. 0202 777 288 – tervetuloa! 

Hei!

Pakko tulla vielä kiittämään tätä kautta. Jäi niin hyvä fiilis koko reissusta ettei mitään rajaa 🥰 Jännitti niin paljon mutta heti tuli rauhallinen olo kun pääsi sinun käsiin! Niin sanotusti odotukset palkitaan.

Riikka on niin taitava ja mukava! Minulla ollut nyt Motivat 8 kuukautta ja olen niin tyytyväinen!