Viimeinen tilaisuus! Rintakampanja SYKSY/TALVI 2023

Suuren suosion saavuttanut rintakampanjamme päättyy pian. Toimi siis nyt, mikäli olet harkinnut rintaleikkausta! Cityklinikalla plastiikkakirurgina toimii Riikka Veltheim.

Rintojen suurennuksen paranemisprosessi kestää noin 3-4 viikkoa. Töihin pääsee pääsääntöisesti noin 1 viikon kuluttua ja sitten voi yleensä jo osallistua myös sosiaaliseen elämään.

Toimi näin:

Varaa aika rintaimplanttileikkaukseen joulukuun 2023 loppuun mennessä Helsingin klinikallemme. Itse leikkauksen on ajoituttava viimeistään maaliskuulle 2024.

Saat leikkauksen korkeatasoisilla, pyöreillä Motivan® tai Polytechin rintaimplanteilla 4690 € hintaan — säästösi on satoja euroja normaalihintaamme nähden. Normaalihinnasto.

  • Kampanjahinta sisältää myös ilmaisen implanttisovituksen sairaanhoitajan vastaanotolla ja maksuttomat 3D-kuvat.
  • +450 € lisähinta, mikäli valitset pyöreän rintaimplantin sijaan täysanatomisesti muotoillun tai ergonomisen implantin
  • +400 € lisähinta, mikäli toivot paikallispuudutuksen+sedaation sijaan toimenpiteen nukutuksessa.
  • Tukiliivit erikseen ostettavissa Cityklinikalta
  • Sitova varausmaksu 500 € — varausmaksu vähennetään leikkauksen hinnasta, kun leikkauksesta laskutetaan (eräpäivä on 3 viikkoa ennen toimenpidettä). Varausmaksu veloitetaan, kun varaat ajan leikkauksen. Varausmaksua EI palauteta, mikäli leikkaus peruutetaan asiakkaan toimesta.
  • Kampanjahintaan oikeuttava toimenpide on TEHTÄVÄ viimeistään maaliskuun 2024 aikana. Kalenterit täyttyvät varauksien mukaan, olethan siis nopea.

  • Cityklinikalla on käytössä Crisalix 3D-simulaatio-ohjelma, jolla rintaleikkauspotilaamme näkevät tuloksen jo ennen leikkausta! Konsultaatio ja implanttien kokeilu rintaimplanttileikkauksiin erikoistuneen kirurgisen sairaanhoidon vastaanotolla sisältyy leikkaushintaan. Myös kampanjahintaisiin hoitoihin voit hyödyntää rahoitus- ja osamaksumahdollisuutta CITYKLINIKAN TERVEYSTILILLÄ.
  • Ajanvaraukset puhelimitse numerosta p. 0201 777 288 – tervetuloa! 
Esimerkki rintaleikkauksesta Motiva® Round Full 400 cc -implanteilla plastiikkakirurgimme Riikka Veltheim tekemänä.

Esimerkki rintaleikkauksesta Motiva® Round Full 400 cc -implanteilla plastiikkakirurgimme Riikka Veltheim tekemänä.