Oletko harkinnut rintaleikkausta? Moni haluaa hyödyntää kesäkauden leikkaukselle ja paranemiselle, jotta loppukesästä ja syksymmällä arjen palattua taas täysvauhtiin, paraneminen on jo edennyt pitkälle.

Rintojen suurennuksen paranemisprosessi kestää noin 3-4 viikkoa. Töihin pääsee pääsääntöisesti noin 1 viikon kuluttua ja sitten voi yleensä jo osallistua myös sosiaaliseen elämään.

Kesäkaudella on hyvä pitää mielessä auringolta suojautuminen, etenkin arpikohtiin, sillä arvet varastoivat pigmenttiä ja voivat muuttua tummiksi. Suojaa siis arpesi 6-12 kuukauden ajan ja käytä vähintään 30 aurinkosuojakerrointa tai teippaa arpien päälle. Kuten tiedämme — muistakin syistä auringon välttäminen on hyväksi.

Vältä myös rasittavaa toimintaa, joka nostaa sykettäsi ja verenpainettasi ensimmäisten viikkojen aikana leikkauksen jälkeen, mutta noin kuukauden kuluttua voit harrastaa kevyempää toimintaa.

Hyödynnä siis sesonki, mahdollinen etätyöaika sekä lomakausi ja varmista hyvä paraneminen loppukesäksi sekä syksyksi!

TOIMI NÄIN: Varaa aika rintaimplanttileikkaukseen Helsingin klinikallemme heinä-syyskuulle 2022 ja saat leikkauksen korkeatasoisilla, pyöreillä Motivan® tai Polytechin rintaimplanteilla 4590 € hintaan — säästösi on satoja euroja normaali-hintaamme nähden.

 • +350 € lisähinta, mikäli valitset pyöreän rintaimplantin sijaan täys-anatomisesti muotoillun tai ergonomisen implantin
 • +300 € lisähinta, mikäli toivot paikallispuudutuksen+sedaation sijaan toimenpiteen nukutuksessa.
 • Tukiliivit erikseen ostettavissa Cityklinikalta
 • Sitova varausmaksu 500 € — varausmaksu vähennetään leikkauksen hinnasta, kun leikkauksesta laskutetaan (eräpäivä on 3 viikkoa ennen toimenpidettä). Varausmaksu veloitetaan, kun varaat ajan leikkauksen. Varausmaksua EI palauteta, mikäli leikkaus peruutetaan asiakkaan toimesta.
 • Kampanjahintaan oikeuttava toimenpide on TEHTÄVÄ ennen 28.9.2022⁣⁣

   

  🍒  Cityklinikalla on käytössä Crisalix 3D-simulaatio-ohjelma, jolla rintaleikkauspotilaamme näkevät tuloksen jo ennen leikkausta! 🍒  Konsultaatio ja implanttien kokeilu rintaimplanttileikkauksiin erikoistuneen kirurgisen sairaanhoidon vastaanotolla sisältyy leikkaushintaan.

  💰 Myös kampanjahintaisiin hoitoihin voit hyödyntää rahoitus- ja osamaksumahdollisuutta CITYKLINIKAN TERVEYSTILILLÄ.

  🗓️  Ajanvaraukset puhelimitse numerosta p. 0202 777 288 – tervetuloa!