Sikorskin sana

UUTUUS KLINIKALLA: REVIVOGEN – MAAILMAN ARVOSTETUIN LUONTAISTUOTE HIUSTENLÄHTÖÖN

Blogitekstin on suunnitellut Cityklinikan lääkäri Piotr Sikorski.

Sikorski on laillistettu lääkäri ja Cityklinikan toimitusjohtaja.

Hän on Suomen ensimmäinen ja ainoa American Academy of Aesthetic Medicine -johtokunnan sertifioima esteettinen lääkäri.

Sikorski toimii Helsingin Laser & Health Academy® Training Centerin johtavana kouluttajana. Keväästä 2017 lähtien hän on kouluttanut myös American Academy of Aesthetic Medicine -kurssilaisia ympäri maailmaa.

Otimme mukaan valikoimaamme Revivogen-tuotesarjan, joka on amerikkalaisten ihotautilääkäreiden kehittämä kosmeettinen hoitotuotesarja oheneville hiuksille. Olen uudesta sarjasta erittäin innoissani, sillä kyseessä on koko maailman arvostetuin luontaistuote hiustenlähtöön. Se on ainoa luontainen tuote, jota lääkärit myyvät vastaanotoillaan ympäri Yhdysvaltoja ja yli 40 maassa. Valikoimiimme kuuluvat shampoo, hoitoaine sekä kaksi erikokoista hoitonestepakkausta.

Kuinka Revivogen toimii?

Revivogen edustaa uusinta anti-DHT –ajattelua hiustenlähdön hoidossa. Tämä on ollut suosittu trendi Pohjois-Amerikassa jo useiden vuosien ajan. Monet amerikkalaiset tutkijat ja lääketieteen asiantuntijat väittävät, että jopa 95% hiustenlähdöistä olisi perinnöllistä tai DHT:n aiheuttamaa, eräät suomalaiset asiantuntijat esittävät usein pienempiä prosenttilukuja. Varsinkin miesten hiustenlähdössä DHT on useimmiten keskeisellä sijalla. Revivogen on valmistettu Los Angelesissa Kaliforniassa, sertifioiduissa laboratorioolosuhteissa erittäin tiukkojen laatustandardien alaisuudessa. Tuotteet ovat Suomen Tullilaboratorion tutkimia ja hyväksymiä turvallisia, kosmeettisia tuotteita.

DHT ja anti-DHT – mitä ne ovat?

DHT on lyhenne dihydrotestosteronista ja se on miessukuhormonin, testosteronin sivutuote, jota usein on runsaasti päänahassa.

Miestyyppinen kaljuuntuminen riippuu perintötekijöistä ja dihydrotestosteroni (=DHT)-nimisen hormonin vaikutuksesta hiustupissa. DHT-hormonia syntyy hiuspohjassa testosteroni-nimisestä miessukuhormonista, jota esiintyy sekä naisilla että miehillä. Lähde: www.tohtori.fi

Anti-DHT:llä puolestaan tarkoitetaan DHT:n estämiseen tai vähentämiseen tähtäävää vaikutusta.

Kuinka DHT aiheuttaa hiustenlähtöä?

Miestyyppisessä kaljuuntumisessa on DHT-pitoisuudet kohonneet hiuspohjan alueilla, mistä hiukset lähtevät. Perintötekijöiden ohjaamana DHT:lle herkät hiukset ja hiustupet alkavat surkastua ja hiusten määrä alkaa vähetä. Samanaikaisesti hormonien vaikutuksesta perimältään herkkien hiusten kasvuvaihe lyhenee ja lepokausi pidentyy, mikä vähentää kasvuvaiheessa olevien hiusten määrää. Lähde: www.tohtori.fi

Miehillä kyseessä on perimään ja normaaliin testosteronin eritykseen liittyvä ilmiö, eikä tyypillinen miestyypin kaljuuntuminen miehillä yleensä edellytä tutkimusten tekoa.

Naisilla sen sijaan taustalla voi olla lisääntynyt miessukuhormonien tuotanto tai miessukuhormonien kaltaisia vaikutuksia omaavat lääkkeet. Tällöin naisilla taudinkuvaan voi liittyä miehille tyypillistä karvankasvua muilla kehon alueella kuin hiuspohjassa (hirsutismi), acnea tai kuukautiskierron häiriöitä, jolloin hormonitutkimusten tekoa voidaan pitää aiheellisena. Lähde: www.tohtori.fi

DHT kiinnittyy hiustupessa anrogeenireseptoreihin (=soluihin jotka reagoivat sukuhormoneihin), aiheuttaa virheviestiä hiuksen terveestä kasvusta, vaikka todellisuudessa häiritsee sitä. DHT turvottaa talirauhasia, joka taas estää ravinnon saannin, lisäksi talin eritys voi myös kiihtyä liikaa jne. Perinnöllisesti vaikutuksia heikosti kestävät hiukset ohenevat sekä putoavat pois ja näin alkaa kaljuuntuminen.

Kuinka Revivogenia tulee käyttää?

Päänahan hoitoneste on vaikuttavin ja tuotesarjan tärkein tuote, ja sitä tulee käyttää päivittäin ohjeen mukaan tulosten saamiseksi.

Käyttöohje: Sekoita pulloa. Hiero noin 1-2 ml tai pienempi määrä Revivogen-päänahan hoitonestettä kevyesti ohenevien hiusten kohtiin sekä niitä ympäröiviin alueisiin päänahassa. Vältä hiusten pesua ainakin kolmeen tuntiin. Aktiiviset aineosat voivat tänä aikana imeytyä päänahkaan. Hoitonestettä voidaan käyttää mihin päivän aikaan tahansa, mutta monet käyttävät sitä illalla ennen nukkumaan menoa. Tuloksia voidaan odottaa säännöllisellä käytöllä. Säilytä päänahan hoitoneste kuivassa paikassa suojassa korkealta lämpötilalta ja auringolta, lasten ulottumattomissa. HUOM. Vältä aineen joutumista vaatteisiin tai silmiin! Hoidon alussa esim. tyynyliinaan saattaa tulla lievää värjäytymää, kunnes käyttö opitaan. Tulokset voivat vaihdella yksilöittäin.

Shampoo: Biopuhdistava shampoo sisältää samoja aktiivisia aineosia kuin päänahan hoitoneste. Se poistaa DHT:a ja talia päänahan pinnalta tehokkaasti. Revivogen-shampoo edistää hiuksien tervettä kasvuympäristöä.

Käyttöohje: Hiero kosteisiin hiuksiin, kunnes saat aikaan paksun vaahdon. Paras vaikutus saadaan antamalla shampoon vaikuttaa pari minuuttia. Huuhdo pois huolellisesti lämpimällä vedellä.

Hoitoaine: Hoitoaine täydentää shampoon ja päänahan hoitonesteen vaikutuksia. Se sisältää välttämättömiä aminohappoja ja antaa nopeasti oheneville hiuksille uutta tuuheutta.

Käyttöohje: Hiero pieni määrä ainetta pesun jälkeen hiuksiin. Paras tulos saavutetaan 2-5 min. vaikutusajalla. Huuhdo pois lämpimällä vedellä.

Revivogenin etuna on se, että se ei aiheuta sivuvaikutuksia, tehoaa paikallisesti ja on luonnollinen ja turvallinen vaihtoehto. Sitä voi käyttää hyvin sellaisenaan torjumaan hiusten lähtöä, mutta se toimii myös erinomaisena lisänä hiusten PRP-plasmahoidon sekä HairLase-laserhoidon yhteydessä.

Huolestuttaako kenties sinua hiustenlähtö tai niiden oheneminen? Revivogen-tuotteita voi ostaa Helsingin sekä Turun klinikoiltamme sekä verkkokaupasta.

Mikäli olet kiinnostunut PRP-plasmahoidosta tai HairLase-laserhoidosta, voit varata ajan sekä Helsinkiin että Turkuun numerosta 0201 777 288.