Profhilo® — Profhilo nyt Cityklinikalla!

Maailmanlaajuiseen suursuosion noussut, patentoitu Profhilo®-hoito on tehty parantamaan ikääntymisestä johtuvaa kasvojen ja kaulan roikkuvaa ja ryppyistä ihoa. Profhilo myös syväkosteuttaa ihoa ja stimuloi kollageenia ja elastiinia tuottavia soluja, auttaen näin kiinteyttämään ja kohottamaan ihoa. Ihon laatu paranee kokonaisvaltaisesti ja ilmeestä tulee nuorekkaampi ja pirteämpi. Profhilo-hoitojen tulokset voivat kestää jopa 6-9 kuukautta, mutta tämä voi vaihdella potilaskohtaisesti ja riippuu ihotyypistä ja iästä. Suosittelemme Profhilo-hoitoa sarjahoidoksi.

Hoidot tekee Profhilo®-sertifioitu esteettinen sairaanhoitaja, Tiina Koskelainen.

Ota yhteyttä

Me tahdomme antaa aikaamme sinulle. Konsultaatiokäynnillä voit keskustella esteettisen lääketieteen ammattilaisen kanssa luottamuksellisesti juuri niistä asioista asioista, joihin etsit ratkaisua. Sairaanhoitajan tai esteettisen lääkärin konsultaatio Cityklinikalla on aina maksuton, eikä se sido sinua mihinkään. Konsultaatio- tai toimenpideajan voit varata puhelimitse tai netissä.
  • 0201 777 288 (Helsinki)

Varaa aika netissä.

Joitakin aikoja Helsinkiin tai Lahteen voit varata verkkoajanvarausjärjestelmässämme.

Varaa aika

Hinnasto

Palvelun saatavuus: Helsinki

Kasvot tai Kaula 1. hoitokerta
440 €
Lue lisää

Kaikki hoidot Profhilo®-sertifioidun esteettisen sairaanhoitajan, Tiina Koskelaisen tekemänä

2. hoitokerran sarjahoito
790 €
Ylläpitohoidot sarjahoidon jälkeen
390 €

Palvelun saatavuus: Helsinki

Kasvot + Kaula 1. hoitokerta
790 €
Lue lisää

Kaikki hoidot Profhilo®-sertifioidun esteettisen sairaanhoitajan, Tiina Koskelaisen tekemänä

2. hoitokerran sarjahoito
1390 €
Yylläpitohoidot sarjahoidon jälkeen
740 €

Cityklinikan Terveystili – entistä joustavammat maksumahdollisuudet

Haluatko maksaa laskulla tai Sinulle sopivissa erissä?

Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Kun tiedät toivomasi rahoitusmäärän, voit tehdä hakemuksen sähköisesti tai paikan päällä asiantuntevan henkilökuntamme avustuksella. Myös olemassa olevan luoton korotus onnistuu alla olevan hakemuksen kautta. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

Lue lisää

Verkkokauppa

VERKKOKAUPAN
OSAMAKSUVAIHTOEHDOT:

  • Jousto — maksuaikaa 1–12 kk
  • Walley — maksuaikaa 1–36 kk
  • OP Lasku — vähimmäiserä 50 €
Lue lisää

Profhilo-wiki

Mikä on Profhilo?

Profhilo (Profhilo®) on ainutlaatuinen injektiohoitovalmiste, joka on valmistettu korkeasta pitoisuudesta kevyessä muodossa olevaa hyaluronihappoa. Hyaluronihappoa on luonnostaan ​​ihossa, mutta se vähenee iän myötä. Se edistää ihon kosteutta ja kollageenin muodostumista sekä pitää ihon kimmoisana. Profhilolla on ainutlaatuinen koostumus, joka ei sisällä lisäaineita. Profhilon koostumus on kuin juoksevaa hunajaa, joten se leviää tasaisesti ihokudosten ja sen alla olevien rakenteiden läpi muodostaen kosteuttavan kerroksen. Lisäksi se stimuloi solujen tuotantoa, mukaan lukien kollageenin ja elastiinin. Ihosta ja ilmeestä tulee silmin nähden nuorekkaampi, kiinteämpi, kosteutetumpi sekä elinvoimaisempi.

 


Mihin Profhiloa käytetään?

Toisin kuin muut anti-age -ruiskeet, Profhilossa käytetään hyaluronihappoa, jota käytetään erityisesti kasvojen, kaulan, käsien ja dekolteen ihon löysyyden hoitoon, joka auttaa korjaamaan ikääntyvää, roikkuvaa ja hilseilevää ihoa. Se kosteuttaa ja kiinteyttää ihoa, ja sillä on osoitettu olevan stimuloiva vaikutus kollageenia ja elastiinia tuottaviin soluihin.  Profhilo auttaa kiinteyttämään, kohottamaan ihoa ja parantamaan ihon laatua antamaan sille nuorekkaamman ilmeen. Profhilo®-hoitojen tulokset voivat kestää jopa 6-9 kuukautta, mutta tämä voi vaihdella potilaskohtaisesti ja riippuu ihotyypistä ja iästä. Hoito stimuloi uusia kollageeni- ja elastiinisoluja ja parantaa hienojen juonteiden ja ryppyjen ulkonäköä. Suosittelemme hoitoa tehtäväksi sarjahoitona, jonka jälkeen ylläpitohoitoja voidaan suositella ihon tarpeen ja kunnon mukaan.


Mitä Profhilo-hoitoon sisältyy?

Hoidossa valmiste injektidaan ihon alle käyttämällä hienoa neulaa kohtiin, jotka on valittu turvallisuuden varmistamiseksi ja tuotteen nostovaikutuksen maksimoimiseksi. Profhilo leviää tasaisesti kaikkialle ympäröiviin kudoksiin kosteuttamaan ihoa ja stimuloimaan kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Tuloksen saavuttamiseksi sinun on suoritettava 2 hoitoa kasvoille ja/tai kaulalle noin 4-6 viikon välein. 6-9 kuukauden kuluttua tai kun hoidon vaikutukset alkavat hiipua, voimme suositella lisäksi ylläpitohoitoja ihon kunnon ja tarpeen mukaan. Profhilo voi toimia itsenäisesti hoitona sellaisenaan tai yhdessä muiden kosmeettisten hoitojen kanssa.


Profhilo-hoidon yhdistäminen muihin hoitoihin

Voit käyttää Profhiloa® muiden kosmeettisten hoitojen kanssa, mutta emme suosittele botuliinitoksiinia kahta viikkoa ennen Profilo-hoitoa. Ei mikroneulausta tai kemiallista kuorintaa 1–2 viikkoa ennen hoitoa tai sen jälkeen. 


Onko joitain, jolle Profhilo-hoito ei sovi?

Aiemmin hyaluronihapolle allergiset henkilöt, henkilöt, jotka ovat saaneet anafylaktisen reaktion mehiläisen pistosta, raskaana olevat tai imettävät henkilöt, pysyvillä täyteaineilla tai kasvoimplanteilla hoidetut henkilöt, flunssaiset tai sairaat henkilöt, keloidiarpeutumisesta kärsineet henkilöt, henkilöille, joilla on suunniteltu hammashoito kuukauden sisään tai lento ulkomaille alle neljän päivän sisään. Emme suosittele Profilo-hoitoa juuri äskettäin rokotuksen ottaneille (kysy lisää sairaanhoitajalta). Varovaisuutta on noudatettava potilailla, joilla on autoimmuunisairaus.


Muita saman aihealueen palveluita

Botox-hoito – rypyt pois!

Botuliini eli botox rentouttaa väliaikaisesti ihon alla olevia lihaksia. Lihaksen rentoutuessa rypyt ja juonteet siliävät. Botoxilla on mahdollista myös kohottaa piirteitä maltillisesti.

Lue lisää

Vuoden Botox - koko vuoden hoidot edullisemmin yhdellä ostoskerralla

Suosittujen botox-hoitojemme luonteeseen kuuluu hoitotuloksien säännöllinen ylläpito. Siksi päätimme luoda sarjahoidon, jolla on mahdollista hankkia yhden, kahden tai jopa kolmen vuoden botox-hoidot kätevämmin yhdellä ostoskerralla - säästät rahaa sekä aikaa.

Lue lisää

Hyaluronihappo ja muut täyteaineet

Täyteainehoidot madaltavat ryppyjä ja täyteläistävät piirteitä. Ryppyjen poisto ja huulten täyteläistäminen tapahtuvat lisäämällä kudosten tilavuutta sekä stimuloimalla ihon omaa kollageenituotantoa. 

Lue lisää

Huulten täyttö ja muotoilu

Huulten muotoilu ja täyttö on nopea toimenpide, joka tehdään injisoimalla hyaluronihappoa huulten puna-alueelle tai huulirajaan.

Lue lisää

Profhilo® — Profhilo nyt Cityklinikalla!

Nyt Cityklinikalla! Maailmanlaajuiseen suursuosion noussut patentoitu Profhilo -hoito on tehty parantamaan ikääntymisestä johtuvaa kasvojen ja kaulan roikkuvaa ja ryppyistä ihoa.

Lue lisää

Silmäpussit pois injektiohoidolla (Prostrolane inner-B SE)

Kasvatimme palveluvalikoimaamme uudella, injektoimalla tehtävällä, erittäin turvallisella sekä tehokkaalla hoidolla silmäpussien poistamiseksi ilman kirurgiaa.

Lue lisää

Kombohoito — botox- ja täyteainehoito

Kombohoito on yhdistelmätoimenpide, jossa käytetään täyteaineita ja botuliinia.

Lue lisää

Hyalu-botox-hoito

Hyalu-botox on hyaluronihapon ja botoxin yhdistelmähoito.

Lue lisää

Keskikasvojen ja kulmakarvojen kohottaminen 3D-väkäslangoilla

Dramaattisempaa kohotusta toivoville keskikasvoja ja kulmakarvoja voidaan kohottaa myös kaksisuuntaisilla 3D-väkäslangoilla. Muihin nauhoihin verrattuna huomattavasti vahvemmat 3D-langat kykenevät nostamaan kudosta pitkäkestoisesti.

Lue lisää

PRP-hoito kasvoille

PRP-hoito (vampyyrihoito) hidastaa ikääntymismuutosten syntymistä sekä poistaa ikääntymisen merkkejä. Lisää tehoa PRP-hoitoon saadaan, kun plasma rikastetaan hyaluronihappogeelillä.

Lue lisää

PRF – verihiutalefibriinihoito

PRF-hoidolla voidaan vaalentaa arpia, täyteläistää silmänympärysihoa ja häivyttää tummia silmänalusia. Hoito heleyttää ja parantaa ihoa sekä sen tekstuuria kokonaisvaltaisesti. Se toimii myös täysin luonnonmukaisena, kehon itsensä valmistamana vaihtoehtona tavallisille täyteaineille.

Lue lisää

Skinbooster // biorevitalisaatio

Skinbooster-hoito syväkosteuttaa ihon. Sarjahoidon tuloksena ihon pinta tasoittuu ja kirkastuu. Iho muuttuu aiempaa kiinteämmäksi ja tasaisemman väriseksi.

Lue lisää

Mesolangat

Mesolankahoidot sopivat kasvojen ihon kiinteyttämiseen. Nk. erikoislangoilla voidaan kohottaa kasvonpiirteitä.

Lue lisää

Mesoterapia

Mesoterapia on monipistoshoito, joka tehdään yleensä kolmen kerran sarjana. Cityklinikan laaja mesoliuosvalikoima mahdollistaa räätälöidyt hoitokokonaisuudet.

Lue lisää