Citygyn Helsinki — Citygyn Turku

G-SHOT JA O-SHOT

Naisen orgasmi on monitahoisempi asia kuin miehen hetkellinen kliimaksin huippu. Naisen orgasmi koostuu monista tekijöistä. Orgasmi syntyy, kun fyysiset, emotionaaliset ja sosiaaliset tekijät ovat kohdillaan. Jos naisella on orgasmivaikeuksia, ammattitaitoinen gynekologi pystyy tarkastelemaan ongelmaa useista näkökulmista.

Joissakin tapauksissa orgasmiherkkyyttä, orgasmien kestoa ja niiden laatua voidaan parantaa yksinkertaisilla pistoshoidoilla. O-shot on intiimialueen PRP-hoito. G-shot-toimenpiteessä käytetään hyaluronihappoa.

G-SHOT SUURENTAA G-PISTETTÄ

G-shot perustuu hyaluronihapon ominaisuuksiin. Kun hyaluronihappogeeliä injisoidaan tarkasti g-pistealueelle, voidaan vaikuttaa merkittävästi orgasmiherkkyyteen, orgasmin laatuun ja määrään. Lopputuloksen kesto on 4—8 kuukautta.

G-pistealueelle viety hyaluronihappo laajentaa g-pistettä. G-piste kasvaa ja tulee aiempaa paksummaksi. Laajentunut ja paksuuntunut G-piste on herkkä. Kyky kiihottua kasvaa. Seksistä tulee naisen kannalta entistä nautinnollisempaa.

G-shot-hoito on nopea lounastuntitoimenpide. Se tehdään paikallispuudutuksessa.  Toipumiseen ei tarvitse varata aikaa. Nainen voi palata toimenpiteen jälkeen takaisin kaikkiin arkirutiineihinsa. Hoidon tulosta voi testata vaikka samana iltana.

Heräsikö kysymyksiä? 

Kysy lisää suoraan gynekologiltamme sähköpostitse:
lasu@cityklinikka.fi

g-shot parantaa naisen orgasmia

O-SHOT AUTTAA NAISTA KIIHOTTUMAAN JA SAAMAAN ORGASMEJA

Jopa joka kymmenes nainen kärsii orgasmivaikeuksista. O-shot voi tulla apuun tällaisessa tilanteessa. Suurin apu toimenpiteestä on naisille, joilla on jo kokemusta emätinorgasmeista. Mikäli vaginaalinen orgasmi ei ole tuttu, sellainen on mahdollista opetella saavuttamaan esimerkiksi seksuaaliterapeutin opastuksella.

O-shot-toimenpide etenee kuin mikä tahansa PRP-hoito. Tässä toimenpiteessä plasmaa pistetään vain tavanomaista erikoisempaan paikkaan. Hoidon teho perustuu verihiutaleita sisältävän plasman taikaan. Runsaasti verihiutaleita sisältävä plasma elvyttää voimakkaasti toimenpidealueen kudoksia. Laadukas plasma houkuttelee myös kantasoluja hoitoalueelle. Tuloksena ovat aiempaa terveemmät ja toimivammat intiimialueen kudokset, jotka reagoivat voimakkaasti seksuaalisiin ärsykkeisiin. Toimenpide uusitaan yleensä 6—12 kuukauden välein.

O-shot-hoidon kulku:

  1. Gynekologi ottaa naisen kyynärtaipeesta verta noin 20 millilitraa.
  2. Veri erotellaan siten, että saadaan esille runsaasti verihiutaleita sisältävä plasman osa.
  3. Toimenpidealue puudutetaan.
  4. Verihiutaleita sisältävä plasma viedään neulalla juuri oikeisiin kohtiin alapäätä.

O-shot-toimenpide on herättänyt myös tieteellistä kiinnostusta. Kliinisten tutkimusten mukaan jopa 80 prosenttia O-shot-hoidossa käyneistä naisista on saanut erittäin merkittävän hyödyn hoidosta. Seksuaalinen halukkuus lisääntyy, kiihottuminen ja kostuminen nopeutuvat. Orgasmeja tulee aiempaa enemmän, ja ne ovat voimakkaampia kuin ennen toimenpidettä.

Heräsikö kysymyksiä? 

Kysy lisää suoraan gynekologiltamme sähköpostitse:
lasu@cityklinikka.fi

Citygyn g piste emätinorgasmi orgasmi naiselle 1

Lisätietoja ja hinnat

  • Kaikki naisen seksuaalista hyvinvointia lisäävät toimenpiteet on esitelty citygyn.fi-sivustolla.
  • Tämän uutisen julkaisuhetkellä G-shot-toimenpide maksaa 750 €.
  • Tämän uutisen julkaisuhetkellä O-shot-toimenpide maksaa 999 €.
  • Ajantasaisimmat hinnat löytyvät Citygyn-hinnastosivuilta.

Citygyn on LT, gynekologi Lasarus Mitrofanoffin vastaanotto Helsingin ja Turun Cityklinikalla.

Citygynillä tehdään gynekologisia toimenpiteitä ja leikkauksia paikallispuudutuksessa tai selkäydinpuudutuksessa. Myös vaativat gynekologiset laskeuma-, virtsankarkailu- ja ulkosynnytinten rekonstruktioleikkaukset kuuluvat Citygynin palvelutarjontaan.

O-shot- ja G-shot-hoitoja tehdään sekä Helsingissä että Turussa.