Hiusimplantti

Hiusimplantti on tällä hetkellä yksi ainoista toimivista ratkaisuista pälvikaljun korjaamiseen. Implantointi voidaan tehdä polikliinisesti ilman leikkaushoitoa.

Hiusimplantit asetetaan paikoilleen paikallispuudutuksessa. Toimenpiteen aikana yksittäisiä hiusimplantteja istutetaan harvenevaan hiuspohjaan, kunnes on saavutettu haluttu esteettinen tulos.

Ennen toimenpidettä valitaan hiusimplanttien väri, pituus ja se, halutaanko suoraa vai kiharaa hiusta. Toimenpiteen jälkeen potilas voi jatkaa päivän toimia normaalisti.

Asiakaskokemuksia

Huippu hyvä Sikorski. Vastaanoton henk.kunta mukavia joten onhan se tultava uudestaan.
Huippuihana lääkäri Piotr Sikorski ja muutenkin ihana palvelu ja työnlaatu aivan parasta huippuluokkaa.
Hyvä palvelu, tehokkaita hoitoja…toimii!!!

Ota yhteyttä

Me tahdomme antaa aikaamme sinulle. Konsultaatiokäynnillä voit keskustella esteettisen lääketieteen ammattilaisen kanssa luottamuksellisesti juuri niistä asioista asioista, joihin etsit ratkaisua. Sairaanhoitajan tai esteettisen lääkärin konsultaatio Cityklinikalla on aina maksuton, eikä se sido sinua mihinkään. Konsultaatio- tai toimenpideajan voit varata puhelimitse tai netissä.
 • 0201 777 288 (Helsinki)

Varaa aika netissä.

Joitakin aikoja Helsinkiin tai Lahteen voit varata verkkoajanvarausjärjestelmässämme.

Varaa aika

Hinnasto

Palvelun saatavuus: Helsinki, Turku

Yhden implantin hinta (Toimenpiteessä käytetään vähintään 200 implanttia.)
3,90 €

Cityklinikan Terveystili – entistä joustavammat maksumahdollisuudet

Haluatko maksaa laskulla tai Sinulle sopivissa erissä?

Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Kun tiedät toivomasi rahoitusmäärän, voit tehdä hakemuksen sähköisesti tai paikan päällä asiantuntevan henkilökuntamme avustuksella. Myös olemassa olevan luoton korotus onnistuu alla olevan hakemuksen kautta. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

Lue lisää

Hoito-ohjeet

Hiusimplantti-wiki

Perustietoa

Hiusimplantti on ratkaisu hiustenlähtöongelmaan. Implantin laitto on pienkirurginen esteettinen toimenpide. Implantti on turvallinen vaihtoehto, joka sopii niin miehille kuin naisillekin. Toimenpiteen avulla voidaan saada tuuheat ja luonnolliset hiukset. Tulokset ovat nähtävissä välittömästi. Biofibre Hair Implant® -hiusimplantti on tehokas esteettinen ratkaisu alopecian eli kaljuuntumisen hoitoon.

Biofibre-implantti on tällä hetkellä yksi ainoista toimivista ratkaisuista pälvikaljun korjaamiseen. Biofibre-hiusimplantin istutustekniikka on pitkäaikaisen tieteellisen tutkimus- ja kehittämistyön tulos. Tekniikkaa on kehitetty viimeiset 20 vuotta. Kehittämistoimintaan ovat osallistuneet monet eri yliopistot ympäri maailmaa.

Biofibre-implantti on tehty elimistön kanssa yhteensopivasta materiaalista. Se on pehmeä, joustava, sileä ja vahva. Hiuskuitua on saatavilla kolmessatoista eri värissä. Leikkaamattomat pituudet ovat 15 cm ja 45 cm. Tekstuuriltaan hius voi olla suoraa, aaltoilevaa tai kiharaa. Erilaisten vaihtoehtojen ansiosta saavutetaan aina paras mahdollinen tulos.

Biofibre-hiusimplanteilla on CE-hyväksyntä (CE 0373/TGA). Toimenpide voidaan tehdä polikliinisesti. Biofibre Hair Implant System® on ympäri maailmaa käytössä klinikoilla, jotka ovat erikoistuneet esteettisiin, dermatologisiin ja plastiikkakirurgisiin hoitoihin. Teknologinen innovaatio ja hoitavan lääkärin ammattitaito varmistavat sen, että lopputulos on luonnollinen. Implantti on hyvä ratkaisu kaljuuntumisen eri vaiheissa. Sitä voidaan käyttää yhdessä muiden hiustenlähtöhoitojen (PRP, lisäravinteet, lääkkeet) kanssa.


Hiusimplantti sopii miehille ja naisille

Hiusimplantti on hyvä vaihtoehto seuraavissa tilanteissa:

 • tarvitaan välitöntä esteettistä lopputulosta
 • tahdotaan hiustensiirtoleikkausta kevyempää hoitoa
 • halutaan asteittaista paksuuntumista hiuksiin

Miksi hiusimplantti

 • Luonnollinen tulos.
 • Lähes kivuton polikliininen toimenpide.
 • Helppo ja nopea toimenpide.
 • Suuria hiusmääriä melko lyhyessä ajassa.
 • Potilaalle turvallinen.
 • Mahdollistaa aktiivisen elämäntavan hoidon jälkeen.
 • Kohtuullinen hinta.

Toimenpiteen kulku

Hiusimplantti asetetaan paikoilleen paikallispuudutuksessa. Toimenpiteen aikana yksittäisiä hiusimplantteja istutetaan harvenevaan hiuspohjaan, kunnes on saavutettu haluttu esteettinen tulos. Ennen toimenpidettä valitaan hiusimplanttien väri, pituus ja se, halutaanko suoraa vai kiharaa hiusta. Toimenpiteen jälkeen potilas voi jatkaa päivän toimia normaalisti.


Teho ja turvallisuus

 1. Biofibre-hiusimplantti on laadukas ja inertti (ts. se ei reagoi kemiallisesti muiden aineiden kanssa).
 2. Implantilla on tulehdusta torjuvia ja antibakteerisia ominaisuuksia.
 3. Hiusimplantti istutetaan Medicap-instrumenttien avulla. Implantin solmu takaa sen, että implantti näyttää luonnolliselta ja pysyy varmasti paikoillaan.
 4. Implantin istuttaa aina lääkäri.
 5. Medicap organisoi hyvän ja tehokkaan Master Class -koulutuksen Biofibre-tekniikkaan. Kurssin suorittajat saavat koulutuksesta diplomin todisteena siitä, että he ovat osallistuneet ja suorittaneet kurssin.
 6. Cityklinikan lääkärit ovat erikoistuneet tähän istutustekniikkaan, ja he ovat suorittaneet koulutuksen, jota tämän tekniikan käyttäjiltä edellytetään.

Muita saman aihealueen palveluita

Korvalehtien korjausleikkaus

Mikäli toiveissa on palauttaa korvalehdet nuoruutensa muotoon, voidaan se hoitaa pienellä kirurgisella toimenpiteellä.

Lue lisää

Ihonhoitotuotteet

Cityklinikan lääkäritiimin valitsemat lääketieteellisetLue lisää

Hiustenlähtö kuriin PRP-hoidolla

PRP-plasmahoito tehoaa hiustenlähtöön. Hoidossa hiuspohjan iholle injisoidaan verihiutalekylläistä plasmaa. Lisätehoa saadaan rikastamalla plasma hyaluronihappogeelillä.

Lue lisää

Hiusimplantti

Hiusimplantti on tällä hetkellä yksi ainoista toimivista ratkaisuista pälvikaljun korjaamiseen.

Lue lisää

Kädet — käsien nuorennushoidot

Kämmenselän rypyt, ulkonevat verisuonet ja ikääntymisläiskät voidaan hoitaa räätälöidyillä toimenpidekokonaisuuksilla.

Lue lisää

Migreenin hoito botuliinilla

Päänsärkyä ja migreeniä voidaan hoitaa botuliinilla. Hoidon tulos kestää vähintään kaksitoista viikkoa, mutta lopputulos voi olla joskus pysyväkin.

Lue lisää

Hampaiden narskutus pois botuliinilla

Hampaiden narskutus saadaan 3–6 kuukaudeksi kuriin botoxilla. Toimenpiteessä purentalihaksiin ruiskutetaan erittäin pieniä määriä botuliinia.

Lue lisää

Hampaiden valkaisu

Hampaiden valkaisu on tehokas, turvallinen ja nopea toimenpide.

Lue lisää

Kuorsaus ja uniapnea kuriin laserilla

Tehokas NightLase™-laserhoito tuo nopeasti ja kivuttomasti apua lieviin tai keskivaikeisiin kuorsaus- ja uniapneaongelmiin.

Lue lisää

Kynsisienen hoito laserilla

ClearSteps-laserhoito parantaa kynsimuutokset, jotka ovat kynsisienen aiheuttamia. Toimenpide tehdään neljä kertaa viikon välein.

Lue lisää

Tatuoinnin poisto laserilla

Tatuoinnin poisto on laserilla tehtävä sarjahoito. Uusi, tehokkaampi FracTat™-toimenpide mahdollistaa entistä tehokkaammat tatuoinnin poistot.

Lue lisää

3D-teknologia — näe tulokset ennen leikkausta

Crisalix on 3D-simulaattori, jonka avulla leikkaustuloksen voi nähdä jo hyvissä ajoin ennen leikkauspäivää.

Lue lisää

Hiustensiirto

Hiustensiirto on kirurginen toimenpide, jonka tulokset ovat pysyviä. Cityklinikan plastiikkakirurgi Riikka Veltheim tekee hiustensiirron nykyaikaisella FUE-tekniikalla.

Lue lisää

Plastiikkakirurgia - yleistä

Leikkausta suunnittelevan kannattaa etsiä mahdollisimman laajalti tietoa leikkauksesta, nukutuksesta ja toipumisajasta. Olet tervetullut Cityklinikalle!

Lue lisää

Botuliini- ja miraDry-hoito — eroon hikoilusta

Hikoilu ja liikahikoilu voidaan hoitaa tehokkaasti botuliinilla tai miraDry-tekniikalla.

Lue lisää

Kestopigmentointi

Kestopigmentointi lyhentää meikkaukseen kuluvaa aikaa ja tasapainottaa pientä epäsymmetriaa. Pigmentoidut piirteet auttavat myös, jos näkökyky on huonontunut. Pigmentoinnin avulla korostetut kasvot näyttävät huolitelluilta vuorokauden ympäri ja kaikissa tilanteissa.

Lue lisää