Hampaiden valkaisu

Hampaiden valkaisu on tehokas ja nopea toimenpide. Puolen tunnin hoidon jälkeen hampaat ovat selvästi valkoisemmat kuin ennen hoitoa. Cityklinikan valkaisumenetelmä sopii niille, joilla ei ole aikaa eikä pitkäjänteisyyttä perinteiseen kotihoitomenetelmään.

Hampaiden valkaisun ensimmäinen tulos näkyy heti toimenpiteen jälkeen. Valkaisutulos paranee hoitoa seuraavien vuorokausien aikana, mikäli potilas malttaa noudattaa kotihoito-ohjeita.

Hampaiden valkaisu tehdään ns. kevytvalkaisuna tai tehovalkaisuna. Molemmissa käytetään aktiiviaineena vetyperoksidia.

Tämä palvelu on ostettavissa osamaksulla Helsingissä ja Turussa.

Lue lisää

Asiakaskokemuksia

Kiitos mahtavasta asiakaspalvelusta. :)
En tiedä kirurgiasta, mutta hampaat ne saivat ainakin valkoisiksi.
Kiitos Cityklinikka eilisestä huolenpidosta. Nyt kelpaa hymyillä supervalkoisilla hampailla.

Ota yhteyttä

Me tahdomme antaa aikaamme sinulle. Konsultaatiokäynnillä voit keskustella esteettisen lääketieteen ammattilaisen kanssa luottamuksellisesti juuri niistä asioista asioista, joihin etsit ratkaisua. Sairaanhoitajan tai esteettisen lääkärin konsultaatio Cityklinikalla on aina maksuton, eikä se sido sinua mihinkään. Konsultaatio- tai toimenpideajan voit varata puhelimitse tai netissä.
  • 0201 777 288 (Helsinki)
  • 0201 777 288 (Turku)

Varaa aika netissä.

Joitakin aikoja Helsinkiin, Turkuun tai Lahteen voit varata verkkoajanvarausjärjestelmässämme.

Varaa aika

Hinnasto

Hampaiden valkaisu

Palvelun saatavuus: Helsinki

Hampaiden kevytvalkaisu (6-prosenttinen vetyperoksidi)
125 €
Hampaiden tehovalkaisu (35-prosenttinen vetyperoksidi) EI SAATAVILLA TÄLLÄ HETKELLÄ
270 €

Hampaiden valkaisu -wiki

Perustietoa

Hampaiden valkaisu on tehokas ja nopea toimenpide. Puolen tunnin hoidon jälkeen potilaalla on selvästi valkoisemmat hampaat. Tämä valkaisumenetelmä sopii niille, joilla ei ole aikaa tai pitkäjänteisyyttä perinteiseen kotihoitomenetelmään. Tulokset saavutetaan heti. Toimenpide on turvallinen.

Hampaiden valkaisu etenee seuraavasti:

  1. Huulet ja ikenet suojataan.
  2. Hoidettavan ja hoidon suorittavan silmät suojataan valolta.
  3. Hampaiden pinnoille sivellään valkaisevaa vetyperoksidigeeliä, joka aktivoidaan valolla. Valkaiseva geeli tunkeutuu hampaan pinnan läpi ja hajottaa värjäymät. Valo ei valkaise hampaita, mutta se nopeuttaa prosessia. Kun vetyperoksidin aiheuttamaa kemiallista reaktiota nopeutetaan valon avulla,  hampaiden valkaisun kesto saadaan lyhennetyksi puoleen tuntiin.

Helsingissä asiakkaamme voivat valita kevyt- tai tehovalkaisun.
Turun Cityklinikalla teemme vain kevytvalkaisuja.

Kevytvalkaisussa (6-prosenttinen vetyperoksidi) hampaat vaalenevat tavallisesti 2–4 astetta. Tehovalkaisu (35-prosenttinen vetyperoksidi) vaalentaa hampaita kolmesta kymmeneen astetta. Yhdellä hoitokerralla voidaan hoitaa noin 16 hammasta. Huomattava muutos näkyy heti toimenpiteen jälkeen, mutta lopullinen tulos nähdään muutaman päivän jälkeen, kun valkaisuprosessi päättyy. Valkaisutulos paranee ja tuloksen kesto pitenee, jos potilas noudattaa tunnollisesti kotihoito-ohjeita.

VIHJE: Jos hampaidenvalkaisu on aiemmin aiheuttanut vihlontaa, särkylääke kannattaa ottaa ennakoivasti, 30–45 minuuttia ennen toimenpidettä.

 


Hampaiden valkaisun jälkeen

Hampaiden valkaisun jälkeen vältetään syömistä ja juomista kahden tunnin ajan.

Kahden seuraavan vuorokauden ajan nautitaan vain vaaleita ruokia ja juomia.

Näiden nauttimista on vältettävä vähintään kahden vuorokauden ajan:

  •  tupakka, tupakkatuotteet, nuuska
  •  happamat tai värjäävät ruoka-aineet esim. kahvi, tee, colajuomat, punaviini, salmiakki, lakritsi, suklaa, punajuuri, ketsuppi, mustikka yms.

Mikäli hampaiden valkaisun aikana valkaisuainetta on päässyt/joutunut ikeniin, saattavat ikenet valkaistua hetkellisesti joistakin kohdista. Tämä valkoisuus katoaa ikenistä noin 30 minuutin kuluessa. Hoidon päätyttyä ikenissä saattaa esiintyä arkuutta 1—2 vuorokauden ajan. Vihlontaan voi ottaa kipulääkettä tarvittaessa.

Vaalenemisen tuloksen pysyvyyteen vaikuttavat mm, ikä, elintavat sekä suun hoito.

Hampaiden valkaisu voidaan tehdä korkeintaan kaksi kertaa vuoden aikana. Tuloksien ylläpitoon suosittelemme laadukasta hampaiden valkaisukynää, jonka voi ostaa edullisesti klinikalta.


Muita saman aihealueen palveluita

Laserhoito kasvoille

Laserilla voidaan ratkaista monenlaisia iho-ongelmia. Kasvojen laserhoito räätälöidään jokaiselle potilaalle erikseen.

Lue lisää

CoolSculpting — rasva pois jäädyttämällä

CoolSculpting jäädyttää sitkeät rasvakertymät pois. Toimenpiteet nyt Helsingissä ja Turussa.

Lue lisää

Fractora kiinteyttää ja tasoittaa ihon

Fractora kiinteyttää ihoa sekä tasoittaa ihon pinnan epätasaisuuksia ja värieroja. Toimenpiteen teho perustuu neulauksen ja radiotaajuusenergian synergiaan.

Lue lisää

Hampaiden valkaisu

Hampaiden valkaisu on tehokas ja nopea toimenpide, jonka aikana vetyperoksidi hajottaa hampaiden tummentumat. LED- tai laservalo nopeuttaa peroksidin toimimista.

Lue lisää

UltraLift™ HIFU miehen kasvojen kohotukseen

HIFU-toimenpide on arvioitu maailmanlaajuisesti tehokkaimmaksi veitsettömäksi kasvojenkohotusmenetelmäksi. Lopputulos paranee toimenpidettä seuraavien kuukausien aikana.

Lue lisää

Aknen hoito, aknearvet

Cityklinikalla aknen ja aknearpien hoitoon löytyy monenlaisia toimenpiteitä. Kemialliset kuorinnat ja laserhoidot sekä näiden yhdistelmät auttavat sekä akneen että aknearpiin.

Lue lisää

Silmäpussit pois laserilla

Laserhoidon avulla saadaan silmäpussit pois osittain tai kokonaan. Smile Eye Lift™ toimii parhaiten sarjahoitona, jolloin lasertoimenpide tehdään 3–5 kertaa kahden viikon välein.

Lue lisää

Tatuoinnin poisto laserilla

Tatuoinnin laserpoisto on sarjahoito. Uusi FracTat™-tekniikka on kuitenkin lyhentänyt hoitosarjan pituutta huomattavasti.

Lue lisää

Maksaläiskä tai muu pigmenttimuutos

Läiskiä ja hyperpigmentaatiota hoidetaan laserilla tai kemiallisella kuorinnalla. Hoitomuotoja ja tekniikoita yhdistelemällä saavutetaan parhaat tulokset.

Lue lisää

Karvojen poisto laserilla

Laserhoito on tehokkain tapa poistaa ei-toivotut karvat. Toimenpide tehdään 3–5 kertaa 6–8 viikon välein.

Lue lisää

Couperosa, katkenneet verisuonet

Couperosa, katkenneet verisuonet ja muut verisuonimuutokset voidaan hoitaa joko laserilla tai injektioiden avulla.

Lue lisää

Kynsisienen hoito laserilla

ClearSteps™ on tehokas ja turvallinen laserhoito kynsisienelle. Hoito on nopea ja potilaan kannalta yksinkertainen. Tuloksia saavutetaan neljän kerran sarjahoidolla.

Lue lisää

Kuorsaaminen ja uniapnea kuriin laserilla

NightLase™-laserhoidolla saadaan nopeasti ja kivuttomasti apua lieviin tai keskivaikeisiin kuorsaus- ja uniapneaongelmiin. Tuloksia saadaan kolmen toimenpidekerran sarjahoidolla.

Lue lisää

VISIA kuvaa ihon pintaa syvemmältä

Visia-ihoanalyysin avulla pääset näkemään, mitä ihollesi kuuluu ja mitä tulevien vuosien aikana on odotettavissa, mikäli ikääntymisprosesseihin ei puututa.

Lue lisää

Hikoilu kuriin tehokkailla hoidoilla

Hikoilua ja liikahikoilua voidaan hoitaa. Botuliini sopii lähes kaikkien kehonosien hikoilun väliaikaiseen poistamiseen. MiraDry poistaa kainaloiden hikoilun pysyvästi.

Lue lisää