Vahvista lantionpohjan sekä alaselän lihaksia, hoida virtsankarkailuongelmia, synnytyksen jälkeisiä vaivoja sekä muita alavartalon ongelmia Tesla Former -terapialla

Lantionpohjan ja alaselän lihasten harjoittamisen olisi suotavaa olla osana päivittäisiä arkirutiineja, mutta hyvin harva meistä muistaa treenata tätä aluetta ennen tuntuvien ongelmien ilmenemistä.

Lantiopohjan sekä alaselän lihaksiin kohdistuvan, magneettikenttiin pohjautuvan Tesla Former (FMS Former) -terapian avulla vahvistat kokonaisvaltaisesti alaselän- ja lantionpohjan lihaksia, pääset eroon niin stressiperäisistä kuin lihasheikkoudesta johtuvasta virtsankarkailusta, palautat kroppaasi raskauden ja synnytyksen jäljiltä sekä hoidat muun muassa eturauhas- sekä erektio-ongelmia. Hoito vilkastuttaa ja stimuloi alavartalon alueen tervettä verenkiertoa. Ei kipua – ei palautumisaikaa.

Hoito on erityisen suositeltava esimerkiksi istumatyöläiselle ja istumatyöstä aiheutuneiden kipujen sekä lihasheikkouden hoitoon.

Heitä hyvästit näille ikäville vaivoille ja varaa aikasi konsultaatioon! Katso video: https://youtu.be/Oxe08Ss8qDM

Asiakaskokemuksia

Cityklinikka on tässä ajassa etenevä yritys. Monipuolinen ja ystävällinen palvelu.
Kiitos mahtavasta asiakaspalvelusta. :)
Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökunta sekä hinnat kohtuulliset.

Ota yhteyttä

Me tahdomme antaa aikaamme sinulle. Konsultaatiokäynnillä voit keskustella esteettisen lääketieteen ammattilaisen kanssa luottamuksellisesti juuri niistä asioista asioista, joihin etsit ratkaisua. Sairaanhoitajan tai esteettisen lääkärin konsultaatio Cityklinikalla on aina maksuton, eikä se sido sinua mihinkään. Konsultaatio- tai toimenpideajan voit varata puhelimitse tai netissä.
  • 0201 777 288 (Helsinki)

Varaa aika netissä.

Joitakin aikoja Helsinkiin tai Lahteen voit varata verkkoajanvarausjärjestelmässämme.

Varaa aika

Hinnasto

Palvelun saatavuus: Helsinki

Yhden kerran hoito
129 €
Neljän kerran hoito
399 €
Kuuden kerran hoito
599 €
Kahdeksan kerran hoito
799 €

Cityklinikan Terveystili – entistä joustavammat maksumahdollisuudet

Haluatko maksaa laskulla tai Sinulle sopivissa erissä?

Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Kun tiedät toivomasi rahoitusmäärän, voit tehdä hakemuksen sähköisesti tai paikan päällä asiantuntevan henkilökuntamme avustuksella. Myös olemassa olevan luoton korotus onnistuu alla olevan hakemuksen kautta. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

Lue lisää

Tesla Former (FMS Former) -wiki

Kuinka hoito toimii ja mihin teho perustuu?

Lantiopohjan sekä alaselän lihaksiin kohdistuvan Tesla Former (FMS Former) -terapian avulla pääset eroon niin stressiperäisistä kuin lihasheikkoudesta johtuvasta virtsankarkailusta, vahvistat kokonaisvaltaisesti alaselän- ja lantionpohjan lihaksia, palautat kroppaasi raskauden ja synnytyksen jäljiltä ja hoidat muun muassa eturauhas- sekä erektio-ongelmia. Hoito vilkastuttaa ja stimuloi alavartalon alueen tervettä verenkiertoa ja lievittää lantion ja alaselän lihaksista johtuvaa kipuilua. Ilman kipua – ilman palautumisaikaa.

Hoito auttaa erityisesti:

  • Istumatyöläisiä ja siitä aiheutuneista ongelmista kärsiville
  • Synnytyksen ja raskauden aiheuttamien vaurioiden korjaamiseen ja kehon palauttamiseen entiseen kuntoonsa
  • Virtsankarkailuongelmiin (lihas- sekä stressiperäinen)
  • Pidätyskykyyn
  • Kroonisen eturauhastulehduksen hoitoon
  • Erektio-ongelmiin
  • Alaselän ja lantion lihaskipuihin ja jäykkyyteen
  • Leikkaustoimenpiteiden jälkeiseen lihasheikkouteen lantionpohjanlihaksissa
  • Huonoon alavartalon alueen verenkiertoon

Terapian kulku:

Hoito ei vaadi esivalmisteluja potilaalta. Hoidon aikana potilas voi olla täydessä vaatetuksessaan ja istua mukavasti hoitotuolissa. Stimulaation/hoidon aikana suosittelemme potilasta keskittymään lihasten supisteluihin, jotta hoidon jälkeenkin hän voi harjoittaa lihaksiaan niiden mukaisesti myös kotona. Hoito ei vaadi minkäänlaista kirurgiaa tai suoraa kosketusta iholle tai sen lävitse. Se on kivuton eikä sen käytön jälkeen ole havaittu minkäänlaisia sivuoireita. Parannusta lihaksistossa on havaittu vain jo muutaman hoitokerran jälkeen. Hoidon kulku sekä sopiva hoitokertojen määrä suunnitellaan konsultaatiokäynnin yhteydessä jokaiselle potilaalle yksilöllisesti.

Verrattuna muun muassa ostoskanavilta tuttuihin ja tavanomaisiin, sähköstimulaatioihin perustuviin laitteisiin, on Tesla Former (FMS Former) tutkitusti sekä todistetusti aidosti tehokas tapa lihasten ja kehon muokkaamiseen.

Tämä magneettikenttiin pohjautuva hoito on – toisin kuin sähköstimulaatio-hoidot – lisäksi kivuton ja miellyttävä käyttää, eikä vaadi kosketusta paljaalle iholle, sillä magneettikentät toimivat myös vaatteiden läpi.

FMS (Functional Magnetic Simulation) on erittäin tehokas tapa lihasten rakentamiseen ja vahvistamiseen. Se lisää valikoitujen lihasten vahvuutta ja kestävyyttä ja näin ollen kasvattaa energiankäytön tarvetta.

Magneettikentät ovat sähköstimulaatioihin verrattuna kivuttomampia ja mahdollistavat syvemmän läpäisykyvyn heterogeenisiin solukkoihin, edellyttämättä suoraa ihokontaktia. FMS ei stimuloi kipuhermoja ihon pinnalla ja on näin ollen huomattavasti miellyttävämpi käyttää, kuin tavanomaiset, mm. ostoskanavilta tutut, sähköstimulaatioihin perustuvat laitteet.

Nopeat muutokset magneettikenttien voimakkuuksissa aikaansaavat sähköisen virtauksen ja jännitteen hermosolussa. Tätä tapahtumaa kutsutaan elektromagneettiseksi induktioksi. Kun virtaus saavuttaa tietyn pisteen, niin sanottu hermosolun toiminnan potentiaali saavutetaan. Tämä taas aiheuttaa hermosolun depolarisaation – eli jännitteen purkautumisen – joka aikanaan johtaa lopulliseen lihaksen supistumiseen.

Tesla Former (FMS Former) suositeltavien minimihoitokertojen määrä on 5 ja suositus on 8 hoitokertaa 30 minuuttia kerrallaan per alue – minimissään 2 kertaa viikossa.
Hoito aloitetaan aina alimmalla voimakkuudella, asteittain nostaen sitä kunkin asiakkaan yksilöllisen sietokyvyn mukaan.


Muita saman aihealueen palveluita

Suonikohjujen vaahto+laserhoito

Suonikohjut ja laskimoiden vajaatoiminnan häiriöt ovat yleinen vaiva. Pintalaskimoiden vajaatoiminnan vallitsevuus aikuisväestössä on 30–40 % ja vähäisten ihonalaisten laskimolaajentumien vallitsevuus on jopa 80 %. Hoitoon tullaan esteettisistä sekä terveydellisistä syistä.

Lue lisää

CoolSculpting mullistaa rasvanpoiston

FDA-hyväksytty CoolSculpting jäädyttää rasvan pois. Yli 5 miljoonaa onnistunutta CoolSculpting-käsittelyä — pysyvät tulokset ilman kirurgiaa.

Lue lisää

Body-Jet WAL — vesisuihkurasvaimu

Body-Jet on vesisuihkurasvaimu. Perinteisiin rasvaimuleikkauksiin verrattuna se on hellävaraisempi. Myös toipuminen on nopeaa.

Lue lisää

TightSculpting poistaa rasvaa ja kiinteyttää

TightSculpting on lasertoimenpide, joka poistaa rasvaa, kiinteyttää ihoa ja vaalentaa tuntuvasti raskausarpia. Toimenpide sopii lähes mille tahansa kehonosalle, myös kasvojen ”hamsteripusseille”.

Lue lisää

Pysyvä karvanpoisto laserilla tai miraSmooth-tekniikalla

Pysyvä karvanpoisto voidaan tehdä tehokkaalla laserilla. Kainaloalueella pysyvä karvanpoisto voidaan tehdä myös miraSmooth-menetelmällä.

Lue lisää

Hikoilu kuriin - botuliini ja miraDry

Liikahikoilu on hoidettavissa. MiraDry-hoito poistaa kainaloiden hikoilun pysyvästi. Muiden kuin kainaloiden liikahikoiluun ratkaisun tarjoaa botox.

Lue lisää

Tatuoinnin laserpoisto

Tatuoinnin poisto on sarjahoito, joka tehdään tehokkaalla laserlaitteella. Uusi, tehokkaampi FracTat™-menetelmä nopeuttaa väripigmenttien hajoamista ja poistumista.

Lue lisää

Ihon kiinteyttäminen

Tehokkaat laitehoidot ja uudet rasvaimutekniikat tulevat avuksi, jos ihon kiinteyttäminen ei onnistu kotikonstein.

Lue lisää

Vahvista lantionpohjan sekä alaselän lihaksia, hoida virtsankarkailuongelmia, synnytyksen jälkeisiä vaivoja sekä muita alavartalon ongelmia Tesla Former -terapialla

Lantiopohjan sekä alaselän lihaksiin kohdistuvan Tesla Former (FMS Former) -istumaterapian avulla pääset eroon niin stressiperäisistä kuin lihasheikkoudesta johtuvasta virtsankarkailusta, vahvistat kokonaisvaltaisesti alaselän- ja lantionpohjan lihaksia, palauttat alavartalon synnytyksen jäljiltä, hoidat eturauhas- sekä erektio-ongelmia.

Lue lisää

Aknen hoito

Aknen hoito onnistuu tehokkailla laserhoidoilla ja kemiallisilla kuorinnoilla. Usein kuorintoja ja laserkäsittelyjä yhdistetään. Näin saavutetaan erinomaisia tuloksia.

Lue lisää

Aknearpien hoito tehokkaasti ja turvallisesti

Aknearpia voidaan tasoittaa tehokkailla laserhoidoilla tai jossain määrin myös keskivahvoilla kuorinnoilla.

Lue lisää

Maksaläiskien vaalentaminen

Pigmenttiläiskien vaalentamiseen sopivat tehokkaat laserhoidot, miedot ja keskivahvat kuorinnat sekä kuoriva Spot Eraser -hoito. Toimenpiteitä yhdistelemällä saavutetaan hyviä tuloksia.

Lue lisää

IPL-KARVANPOISTO

IPL-hoidossa käytetään laitetta, joka perustuu valoimpulsseihin, IPL = Intensed Pulse Light. Laitteella voidaan poistaa karvat kivuttomasti ja tehokkaasti.

Lue lisää

Selluliitti pois pysyvästi

Cityklinikalla kosmeettista selluliittia hoidetaan CelluTite-, TiteFX- ja Shock Wave -toimenpiteillä.

Lue lisää

Kynsisienen hoito laserilla

ClearSteps-laserhoito parantaa kynsimuutokset, jotka ovat kynsisienen aiheuttamia. Toimenpide tehdään neljä kertaa viikon välein.

Lue lisää