Kasvata lihaksia, muokkaa kehoa ja polta rasvaa StarFormer® TightWave®-hoidolla – täysin ilman hikeä ja kirurgiaa

Käänteentekevä StarFormer® TightWave®-hoito (ent. Tesla Former (FMS Former -hoito)) vahvistaa ja muokkaa lihaksia sekä polttaa rasvaa, hyödyntäen erityistä magneettikenttiin pohjautuvaa HITS™-teknologiaa.

Maailmalla on tämä hoito tunnettu myös toisella nimellä EMSCULPT ja kyse on samaan toimintaan perustuvasta laitteesta.

Emsculpt:in kaltainen laitehoito on nyt kaiken kattavan hoito- ja palveluskaalamme uusin ja viimeisin osanen, jonka ansiosta voimme tarjota nyt täydellisen, toisiaan täydentävän ja kokonaisvaltaisen vartalohoito- ja vartalon palvelukokonaisuuden:

Iho: johon meillä kuuluu monta eri hoitoa aina pistoshoidoista edistyksellisiin laitehoitoihin

Rasvakerros: Mullistavat CoolSculpting ja Tight Sculpting-laitehoidot sekä rasvaimu-toimenpiteet

Sekä nyt tämä kaiken täydentävä, lihaksin kohdistuva ja mullistava StarFormer® TightWave® -hoito, joka muokkaa sekä kiristää lihaksia.

StarFormer® TightWave® -hoidon avulla on mahdollista kohottaa pakaroita ja kiristää vatsaa ja kehittää muita kehon lihaksia täysin ilman kirurgiaa ja hikoilua ja lisäksi hoito täydentää esimerkiksi CoolSculpting-hoitomme tulokset niin, että viimeistään nämä yhdistämällä vatsalihakset ja six pack on mahdollista saada takaisin.

Katso video: https://youtu.be/Oxe08Ss8qDM

Huom. Tulokset ovat aina yksilöllisiä ja saattavat vaihdella, riippuen potilaan alkutilanteesta.

Ennen hoitoa tultava konsultaatioon.

Ota yhteyttä

Me tahdomme antaa aikaamme sinulle. Konsultaatiokäynnillä voit keskustella esteettisen lääketieteen ammattilaisen kanssa luottamuksellisesti juuri niistä asioista asioista, joihin etsit ratkaisua. Sairaanhoitajan tai esteettisen lääkärin konsultaatio Cityklinikalla on aina maksuton, eikä se sido sinua mihinkään. Konsultaatio- tai toimenpideajan voit varata puhelimitse tai netissä.
 • 0201 777 288 (Helsinki)

Varaa aika netissä.

Joitakin aikoja Helsinkiin tai Lahteen voit varata verkkoajanvarausjärjestelmässämme.

Varaa aika

Hinnasto

Palvelun saatavuus: Helsinki

Yhden kerran hoito - yksi alue
129 €
Lue lisää

Jos haluat ostaa lisäalueita, hinnat ovat:

 • Kaksi aluetta (30 x 30 min) on +49 €
 • Kolme aluetta ( 3 x 30 min) on +89 €
Neljän kerran hoito - yksi alue
399 €
Lue lisää

Jos haluat ostaa lisäalueita, hinnat ovat:

 • Kaksi aluetta (30 x 30 min) on +190 €
 • Kolme aluetta ( 3 x 30 min) on +350 €
Kuuden kerran hoito - yksi alue
599 €
Lue lisää

Jos haluat ostaa lisäalueita, hinnat ovat:

 • Kaksi aluetta (30 x 30 min) on +290 €
 • Kolme aluetta ( 3 x 30 min) on +530 €
Kahdeksan kerran hoito - yksi alue
799 €
Lue lisää

Jos haluat ostaa lisäalueita, hinnat ovat:

 • Kaksi aluetta (30 x 30 min) on +390 €
 • Kolme aluetta ( 3 x 30 min) on +710 €

Cityklinikan Terveystili – entistä joustavammat maksumahdollisuudet

Haluatko maksaa laskulla tai Sinulle sopivissa erissä?

Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Kun tiedät toivomasi rahoitusmäärän, voit tehdä hakemuksen sähköisesti tai paikan päällä asiantuntevan henkilökuntamme avustuksella. Myös olemassa olevan luoton korotus onnistuu alla olevan hakemuksen kautta. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

Lue lisää

Verkkokauppa

Osta hoito heinäkuun ajan etuhinnoin verkosta!

Cityklinikan verkkokauppa

VERKKOKAUPAN
OSAMAKSUVAIHTOEHDOT:

 • Jousto — maksuaikaa 1–12 kk
 • Walley — maksuaikaa 1–36 kk
 • OP Lasku — vähimmäiserä 50 €
Lue lisää

StarFormer® TightWave® (FMS Former) -wiki

Kuinka hoito toimii ja mihin teho perustuu?

Verrattuna muun muassa ostoskanavilta tuttuihin ja tavanomaisiin, sähköstimulaatioihin perustuviin laitteisiin, on StarFormer® TightWave® (FMS Former) tutkitusti sekä todistetusti aidosti tehokas tapa lihasten ja kehon muokkaamiseen.

Tämä magneettikenttiin pohjautuva hoito on – toisin kuin sähköstimulaatio-hoidot – lisäksi kivuton ja miellyttävä käyttää, eikä vaadi kosketusta paljaalle iholle, sillä magneettikentät toimivat myös vaatteiden läpi.

Aivan kuten vastaavanlaisessa, maailmalla valtavaksi hitiksi kasvaneessa EmSculpting -laitteessa, Iskra Medicalin kehittämä Tesla Formerin (FMS Former) aikaansaama sykkivä magneettikenttä aiheuttaa lihasten supistelua ilman välitöntä kosketusta paljaalle iholle.

FMS (Functional Magnetic Simulation) on erittäin tehokas tapa lihasten rakentamiseen sekä kehon muokkaamiseen. Se lisää valikoitujen lihasten vahvuutta ja kestävyyttä ja näin ollen kasvattaa energiankäytön tarvetta. Lihasenergiaa syntyy paikallisesti rasvasolukossa, joka näin ollen johtaa rasvan vähenemiseen.

Magneettikentät ovat sähköstimulaatioihin verrattuna vähemmän kivuliaita ja mahdollistavat syvemmän läpäisykyvyn heterogeenisiin solukkoihin, edellyttämättä suoraa ihokontaktia. FMS ei stimuloi kipuhermoja ihon pinnalla ja on näin ollen huomattavasti miellyttävämpi käyttää, kuin tavanomaiset, mm. ostoskanavilta tutut, sähköstimulaatioihin perustuvat laitteet. Magneettikentät toimivat myös vaatteiden läpi.

Nopeat muutokset magneettikenttien voimakkuuksissa aikaansaavat sähköisen virtauksen ja jännitteen hermosolussa. Tätä tapahtumaa kutsutaan elektromagneettiseksi induktioksi. Kun virtaus saavuttaa tietyn pisteen, niin sanottu hermosolun toiminnan potentiaali saavutetaan. Tämä taas aiheuttaa hermosolun depolarisaation – eli jännitteen purkautumisen – joka aikanaan johtaa lopulliseen lihaksen supistumiseen.

Tesla Former (FMS Former) Hoitoalueiksi sopivat erityisesti:
• vatsa
• pakarat
• reidet
• olkapäät ja olkavarret
• alaselänlihakset
• lantionpohjan lihakset (Tesla Former -istumaterapia)
• myös muut lihasalueet.

Pään ja rinnan aluetta on kuitenkin aina vältettävä.
Tesla Former (FMS Former) Minimihoitokertojen määrä on 4 ja suositus on 8 hoitokertaa 30 minuuttia kerrallaan per alue – minimissään 2 kertaa viikossa. Hoitoja voi samalle alueelle tehdä joka toinen päivä – samalla alueella vaaditaan aina vähintään yhden päivän väli.
Hoito aloitetaan aina alimmalla voimakkuudella, asteittain nostaen sitä kunkin asiakkaan yksilöllisen sietokyvyn mukaan.


Muita saman aihealueen palveluita

Suonikohjujen vaahto+laserhoito

Suonikohjut ja laskimoiden vajaatoiminnan häiriöt ovat yleinen vaiva. Pintalaskimoiden vajaatoiminnan vallitsevuus aikuisväestössä on 30–40 % ja vähäisten ihonalaisten laskimolaajentumien vallitsevuus on jopa 80 %. Hoitoon tullaan esteettisistä sekä terveydellisistä syistä.

Lue lisää

TightSculpting poistaa rasvaa ja kiinteyttää

TightSculpting on lasertoimenpide, joka poistaa rasvaa, kiinteyttää ihoa ja vaalentaa tuntuvasti raskausarpia. Toimenpide sopii lähes mille tahansa kehonosalle, myös kasvojen ”hamsteripusseille”.

Lue lisää

CoolSculpting mullistaa rasvanpoiston

FDA-hyväksytty CoolSculpting jäädyttää rasvan pois. Yli 5 miljoonaa onnistunutta CoolSculpting-käsittelyä — pysyvät tulokset ilman kirurgiaa.

Lue lisää

Body-Jet WAL — vesisuihkurasvaimu

Body-Jet on vesisuihkurasvaimu. Perinteisiin rasvaimuleikkauksiin verrattuna se on hellävaraisempi. Myös toipuminen on nopeaa.

Lue lisää

Kasvata lihaksia, muokkaa kehoa ja polta rasvaa StarFormer® TightWave®-hoidolla – täysin ilman hikeä ja kirurgiaa

Käänteentekevä StarFormer® TightWave®-hoito (ent. Tesla Former (FMS Former -hoito)) muokkaa lihaksia sekä polttaa rasvaa, hyödyntäen erityistä magneettikenttiin pohjautuvaa HITS™-teknologiaa. Maailmalla tämä hoito tunnettu myös toisella nimellä EMSCULPT ja kyse on saman toimintaan perustuvasta laitteesta.

Lue lisää

Pysyvä karvanpoisto laserilla tai miraSmooth-tekniikalla

Pysyvä karvanpoisto voidaan tehdä tehokkaalla laserilla. Kainaloalueella pysyvä karvanpoisto voidaan tehdä myös miraSmooth-menetelmällä.

Lue lisää

Hikoilu kuriin - botuliini ja miraDry

Liikahikoilu on hoidettavissa. MiraDry-hoito poistaa kainaloiden hikoilun pysyvästi. Muiden kuin kainaloiden liikahikoiluun ratkaisun tarjoaa botox.

Lue lisää

Tatuoinnin laserpoisto

Tatuoinnin poisto on sarjahoito, joka tehdään tehokkaalla laserlaitteella. Uusi, tehokkaampi FracTat™-menetelmä nopeuttaa väripigmenttien hajoamista ja poistumista.

Lue lisää

Ihon kiinteyttäminen

Tehokkaat laitehoidot ja uudet rasvaimutekniikat tulevat avuksi, jos ihon kiinteyttäminen ei onnistu kotikonstein.

Lue lisää

Aknen hoito

Aknen hoito onnistuu tehokkailla laserhoidoilla ja kemiallisilla kuorinnoilla. Usein kuorintoja ja laserkäsittelyjä yhdistetään. Näin saavutetaan erinomaisia tuloksia.

Lue lisää

Aknearpien hoito tehokkaasti ja turvallisesti

Aknearpia voidaan tasoittaa tehokkailla laserhoidoilla tai jossain määrin myös keskivahvoilla kuorinnoilla.

Lue lisää

Maksaläiskien vaalentaminen

Pigmenttiläiskien vaalentamiseen sopivat tehokkaat laserhoidot, miedot ja keskivahvat kuorinnat sekä kuoriva Spot Eraser -hoito. Toimenpiteitä yhdistelemällä saavutetaan hyviä tuloksia.

Lue lisää

IPL-KARVANPOISTO

IPL-hoidossa käytetään laitetta, joka perustuu valoimpulsseihin, IPL = Intensed Pulse Light. Laitteella voidaan poistaa karvat kivuttomasti ja tehokkaasti.

Lue lisää

Selluliitti pois pysyvästi

Cityklinikalla kosmeettista selluliittia hoidetaan CelluTite-, TiteFX- ja Shock Wave -toimenpiteillä.

Lue lisää

Kynsisienen hoito laserilla

ClearSteps-laserhoito parantaa kynsimuutokset, jotka ovat kynsisienen aiheuttamia. Toimenpide tehdään neljä kertaa viikon välein.

Lue lisää