Sikorskin sana

HIUSTENLÄHTÖ

Blogitekstin on suunnitellut Cityklinikan lääkäri Piotr Sikorski.

Sikorski on laillistettu lääkäri ja Cityklinikan toimitusjohtaja.

Hän on Suomen ensimmäinen ja ainoa American Academy of Aesthetic Medicine -johtokunnan sertifioima esteettinen lääkäri.

Sikorski toimii Helsingin Laser & Health Academy® Training Centerin johtavana kouluttajana. Keväästä 2017 lähtien hän on kouluttanut myös American Academy of Aesthetic Medicine -kurssilaisia ympäri maailmaa.

laserhoito-hiustenlahto-kaljuuntuminen-hairlase

KALJUUNTUMISEN HOITO

Jo vuosikausia tutkijat ovat yrittäneet löytää ratkaisua kaljuuntumisen pysäyttämiseksi. Joitakin lääkeaineita on käytetty ongelman hoidossa menestyksekkäästi, mutta täydellistä ratkaisua ei ole vieläkään löydetty.

Kaljuuntuminen on esteettinen haitta, joka voi muodostua erityisen kiusalliseksi ongelmaksi varsinkin silloin, kun pakeneva hiusraja ei vastaa omaa mielikuvaa itsestään. Noin joka toisella suomalaisella on geeniperimässään kaljuuntumista edesauttavia geenejä. Varsinkin miehet kärsivät tästä ongelmasta ja monesti kaljuuntumisen ensimmäiset merkit saattavat ilmestyä jo ennen 20 ikävuotta. Keski-ikään mennessä jo joka toinen mies on kaljuuntunut ainakin osittain.

PRP-HOITO JA HIUSTENSIIRROT KALJUUNTUMISEN PYSÄYTTÄMISEKSI

Meillä Cityklinikalla hiustenlähtöä on hoidettu PRP-hoidon avulla, joka hidastaa tutkitusti kaljuuntumista. Hoidossa päänahan iholle injisoidaan verihiutalekylläistä plasmaa, joka on eroteltu potilaan omasta verestä. PRP-sarjahoidon avulla hiusten kasvua saadaan stimuloitua jopa 80 prosentissa tapauksista. Cityklinikan plastiikkakirurgi Riikka Veltheim on tehnyt uraauurtavaa työtä FUE-hiustensiirtojen parissa.

HAIRLASE – ENNENNÄKEMÄTÖN HOITO PYSÄYTTÄÄ KALJUUNTUMISEN

Teknologia on mennyt huikeasti eteenpäin ja sen ansiosta hiustenlähtöä voidaan hoitaa entistä tehokkaammin. Ensimmäisenä klinikkana Suomessa teemme HairLase-laserhoitoja kaljuuntumisen pysäyttämiseksi. Meillä on jo kymmenien vuosien kokemus edistyksellisistä laserhoidoista ja HairLase täydentää laserhoitojen valikoimaa entisestään.

Työvuosieni aikana olen laittanut merkille, että kaljuuntuminen on monelle asiakkaalle erittäin henkilökohtainen ja monesti myös jopa elämänlaatua heikentävä tekijä. Sen vuoksi onkin mahtavaa, että voin tarjota asiakkaillemme tämän tutkitusti tehokkaan kaljuuntumisen hoitokeinon.

HIUSTENLÄHTÖ EI OLE IKUISTA

HairLase mullistaa kaljuuntumisen hoidon ja tuo perinteisten hoitokeinojen rinnalle turvallisen ja mini-invasiivisen hoitomuodon. Lasersäteet aktivoivat hiusten karvatupet, joissa hiustenkasvu tapahtuu. Ensimmäiset tulokset ovat nähtävissä jo muutama kuukausi hoidon jälkeen ja lopullinen tulos on nähtävissä puolen vuoden kuluttua.

HairLase on loistava hoitomuoto aktiiviselle ihmiselle, joka haluaa nähdä tuloksia suhteellisen nopeasti ilman pitkää toipumisaikaa. Pääset palaamaan omien arkirutiinien pariin samantien hoidon jälkeen.

Miten HairLase-hoito etenee?

hairlaser-eroon-hiustenlahdosta-kaljuuntuminen

Miehen perinnöllinen kaljuuntuminen näkyy yleensä päälaen hiustenlähtönä, kuten tässä asiakkaallamme. 

kaljuuntumisen-hoito-miesten-kaljuuntuminen-hairlase

Hoito on kivuton ja se on ohi noin 20 minuutissa.

hairlase-miesten-kaljuuntuminen-hoidon-jalkeen

Toimenpidealue hoidon jälkeen – vain pientä punoitusta on havaittavissa.