Ensimmäisenä Pohjoismaissa: Esittelyssä Cityklinikan Laser-FMS -terapia -kolmoishoito

Blogitekstin on suunnitellut Cityklinikan lääkäri Lasarus Mitrofanoff

Lasarus Mitrofanoff on naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri. Perusgynekologisten toimenpiteiden ja vaativien leikkausten lisäksi hän hallitsee suvereenisti esteettisen gynekologian kentän. Lasu on tuonut Suomeen muun muassa O-shot -pistoshoidon. Lisäksi hänen päivittäisiin toimenpiteisiin kuuluu myös muut esteettisen lääketieteen hoidot.

Laserhoidot sekä FMS-Former -istumaterapia

Laserhoidot ovat yksi Cityklinikan erikoisala. Ammattitaitomme on syntynyt pitkän ajan kuluessa. Olemme avoimen ylpeitä koulutustaustastamme, pitkästä laserkokemuksestamme sekä tietenkin markkinoiden parhaimmasta Fotona-laitteistostamme. Laserilla voidaan hoitaa tyypillisimpiä vaihdevuosien sekä synnytyksen jälkeisiä intiimivaivoja tehokkaasti, helposti sekä ilman pitkiä palautumisaikoja.

Vuonna 2019 Cityklinikka toi ensimmäisenä klinikkana Suomeen lantiopohjan sekä alaselän lihaksiin kohdistuvan, magneettikenttiin pohjautuvan FMS-Former -istumaterapian. Terapian avulla vahvistetaan kokonaisvaltaisesti alaselän- ja lantionpohjan lihaksia. Hoidon avulla pääsee eroon niin stressiperäisistä kuin lihasheikkoudesta johtuvasta virtsankarkailusta, se palauttaa kropan raskauden ja synnytyksen jäljiltä sekä hoitaa muun muassa eturauhas- sekä erektio-ongelmia. Lisäksi se vilkastuttaa ja stimuloi alavartalon alueen tervettä verenkiertoa.

Ainutlaatuinen kolmoishoito, jota Cityklinikka tarjoaa ainoana koko Pohjoismaissa – mistä hoidossa on kyse?

Kolmoishoito koostuu räätälöidysti kolmesta laserhoidosta sekä kuudesta FMS-Former -istumaterapia-sessiosta. 

Kokonaisuudessaan kolmoishoito vaikuttaa lantion lihaksiin sekä virtsaputken sisäosaan. Esimerkiksi virtsanpidätyskyky perustuu tasapuolisesti näiden rakenteiden terveyteen. Kolmoishoito on helppo, kivuton sekä tehokas ja sitä kannattaa harkita, jos kärsit:

  • Virtsankarkailusta
  • Vaihdevuosien aiheuttamista intiimioireista
  • Seksiä häiritsevästä väljyydestä
  • Laskeumasta ja sen aiheuttamista oireista

Kenelle sopii tai kenelle ei sekä koska on hyvä aika harkita toimenpidettä?

Jos kärsit virtsankarkailusta tai synnytyksen jälkeisestä intiimialueen kuivuudesta tai vaikkapa parisuhdetta häiritsevästä väljyyden tunteesta, kannattaa tulla käymään paikan päällä konsultaatiossa. Siellä lääkäri pääsee arvioimaan, kenelle parhaiten hoito tehoaa. Yleisesti ottaen 80 prosenttia konsultaatiossa käyneistä soveltuu hoitoon.

Mitä toimenpide vaatii potilaalta ja kuinka hoitosuunnitelma pääpiirteittäin etenee?

Onnistuneen hoidon lähtökohtana toimii ennen kaikkea asiantunteva konsultaatiokäynti. Koska aivan kaikki eivät hyödy hoidosta, valinta perustuu haastatteluun sekä gynekologiseen tutkimukseen. 

Asiakkaalta hoito vaatii ainoastaan sitoutumisen kolmeen helppoon laserhoitoon sekä kuuteen 20 minuuttia kestävään istumiseen FMS-Former -terapiatuolissa. 

Toipuminen on aina välitön, sillä kyseessä ei ole leikkaus, eikä jälkihaittoja esiinny.

Mitä on odotettavissa ja muistettava toimenpiteen jälkeen?

Pelkän laserhoidon tulos kestää vuodesta puoleentoista, jonka jälkeen hoidon voi uusia. Cityklinikan innovatiivinen kolmoishoito lisää selvästi pelkän laserhoidon tehoa sekä hoitotuloksen kestoa.

Mitkä ovat toimenpiteen suurimmat hyödyt potilaalle sekä hoidon pitkäaikaisseuraukset?

Verrattuna esimerkiksi virtsankarkailun leikkaushoitoon, komplikaatioita ei tässä hoidossa ole. Lisäksi tulos on aivan yhtä hyvä. 

On muistettava, että lantion fysioterapia ja omatoiminen treeni päivittäin auttaa ainoastaan silloin, jos jaksaa treenata. FMS-Former -terapiatuolin yksi 20 minuutin istuminen vastaa 2-3 kuukauden omatoimista treeniä. Hoito sopii siis erityisesti silloin, kun systemaattiseen kotitreeniin sitoutuminen ei onnistu tai se ei innosta.

Kolmoishoito Cityklinikalla:

  • Kolmoishoito: 3 x Incontilase + 6 x FMS-terapia =  1400 € (laser) + 399 € (FMS) €
  • Kolmoishoito: 3 x RenovaLase + 6 x FMS-terapia = 950 € (laser) + 399 € (FMS) €

TÄRKEÄÄ:

  • Hoito edellyttää konsultaatiokäyntiä, joka veloitukseton silloin, jos potilas lähtee hoitoon heti saman päivän aikana.
  • Mikäli päädytään esimerkiksi muihin hoitoihin, lähetteeseen sairaalaan, leikkaushoitoon – konsultaation hinta on 110 €/ 30 min ja tarvittaessa ultraäänitutkimuksen hinta.
  • Lue lisää: https://ckl.fi/palvelut/citygyn/

Cityklinikka ajanvaraus 0201 777 288.