Cityklinikan sovellus on uudistunut! Voit nyt kerätä rahanarvoisia pisteitä ja edetä jäsenyystasoilla aina Platinumiin saakka – oletko valmis aloittamaan pistejahdin, joka vie sinut kohti huikeita etuja?

Lataa sovellus ilmaiseksi App Storesta tai Google Play -Kaupasta sekä rekisteröidy tämän jälkeen käyttäjäksi.

Rekisteröityneenä käyttäjänä palkitsemme sinua aktiivisuudestasi. Kun pisteitä on kertynyt esimerkiksi 1000, tarkoittaa se sinulle 100 € shoppailurahaa sovellukseen. Huikeaa, eikö? Niin meistäkin!

Pisteiden kerääminen
 1. Rekisteröitynyt käyttäjä ansaitsee pisteitä ollessaan aktiivinen. Pisteitä kertyy ostoksista (yksi käytetty euro = 1 piste) ja siitä, kun esimerkiksi kutsuu kaverin käyttämään sovellusta.
 2. Rekisteröitynyt käyttäjä etenee jäsenyystasoilla → Silver, Gold, Platinum. Eteneminen edellyttää pisteiden keräämistä. Jäsenyystasoilla rekisteröitynyt käyttäjä kerryttää pisteitä nopeammin kuin muut ja ansaitsee alennusta.
 3. Pisteitä kertyy ainoastaan sovelluksesta, ei esimerkiksi verkkokauppaostoksista.
Pisteillä maksaminen
 1. Oma pistetilanne on nähtävillä. Sovelluksen pistekaupasta näkee kunkin toimenpiteen hinnan pisteinä → 1 piste = 0,10 €. Esimerkiksi mesoterapia (209 €) maksaa pisteillä 2090.
 2. Vielä toistaiseksi asiakas voi maksaa ainoastaan rahalla TAI ainoastaan pisteillä, ei molemmilla.
 3. Pisteillä voi maksaa ainoastaan sovelluksessa, ei verkkokaupassa tai toimipisteessä.
 4. HUOM! Puudutetta ei ole vielä tällä hetkellä mahdollista ostaa sovelluskaupasta.

Vinkki: Mikäli olet ladannut sovelluksen jo ennen uudistusta tai jos et näe kaikkia ominaisuuksia tai kerättyjä pisteitä, kehotamme poistamaan sovelluksen ja lataamaan sen uudelleen ilmaiseksi App Storesta tai Google Play -Kaupasta. Sovelluksen poistaminen ei poista käyttäjätietoja.

Toimitusehdot:

 • Tilaaja saa tilausvahvistuksen appiin ostoksen jälkeen. Seuraa apin oikean ylälaidan pään kuvaa –> täppää ”katso profiilia” –> täppää ”katso tilaukset”
 • Ostokset ovat voimassa 6 kk ostohetkestä lukien. Tarvittaessa joustamme voimassaoloaikojen suhteen, mikäli asiakas ottaa yhteyttä meihin puhelimitse, 0201 777 288.
 • Apista löytyvä tilausvahvistus esitetään toimenpiteen yhteydessä Cityklinikan henkilökunnalle.

  HUOM: Verkkokaupasta tehdyt tilaukset ovat henkilökohtaisia, eikä yhtä ostosta voi jakaa useammalle henkilölle.

 • Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus.
 • Palautuksiin liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme: p. 0201 777 288 tai sähköpostitse: contact@ckl.fi. Palautuksista ei aiheudu lisäkustannuksia